Παναθηναϊκός: Προς αναβολή το ματς με τον Ατρόμητο

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο Βελοντρόμ

i

Intime

Παναθηναϊκός: Προς αναβολή το ματς με τον Ατρόμητο

Μπάμπης Τσιμπίδας 03:10 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 03:56 - 16.08.2023

Ανυπέρβλητα είναι τα εμπόδια για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ατρόμητο για την πρεμιέρα της Super League.

Ο Παναθηναϊκός πανηγυρίζει τη σπουδαία πρόκριση επί της Μαρσέιγ, όμως το αγωνιστικό καλεντάρι του παραμένει μετέωρο. Υπό άλλες προϋποθέσεις, το Σάββατο θα υποδεχόταν τον Ατρόμητο στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ωστόσο,ο ορισμός της ρεβάνς του ΑΕΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια την ίδια μέρα, καθιστά αδύνατη τη διεξαγωγή του αγώνα στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Για προφανείς λόγος περιφρούρησης της δημόσιας τάξης, η Αστυνομία είναι κάθετη ότι το ματς Παναθηναϊκός-Ατρόμητος επιβάλλεται να μετατεθεί.

Θεωρητικά, η αναμέτρηση μπορεί να πραγματοποιηθεί την Κυριακή. Όμως, ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τη Μπράγκα στην Πορτογαλία, στο πρώτο ματς των Play Off του Champions League.

Είναι αυτονόητη υποχρέωση της Super League να αναβάλλει το παιχνίδι του Τριφυλλιού με τον Ατρόμητο για μεταγενέστερη ημερομηνία. Το Σαββατοκύριακο των αυτοδιοικητικών εκλογών τον Οκτώβριο, ενδείκνυται για έναν πιθανό ορισμό.

Ίσως το 48ωρο που επιβάλλει ο ΚΑΠ να καλύπτεται τυπικά. Αλλά επειδή το συμφέρον του ελληνικού ποδοσφαίρου επιτάσσει τη διευκόλυνση των ομάδων που έχουν υποχρεώσεις στην Ευρώπη, δεν νοείται να... πυροβολήσουμε τα πόδια μας.

Οι «πράσινοι» θα προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες για την αναβολή του ματς με τον Ατρόμητο, αλλά απατείται και η συνεργασία της Super League. Ούτως ώστε το συλλογικό καλό να πρυτανεύσει και ο Παναθηναϊκός να αφοσιωθεί στη Μπράγκα.