Στο Youtube ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο-1, «μπλόκαραν» τους Έλληνες φιλάθλους
i

© Intime

Στο Youtube ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο-1, «μπλόκαραν» τους Έλληνες φιλάθλους

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:19 - 25.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:53 - 25.07.2023

Στο Youtube θα μεταδοθεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ντνίπρο-1, με φόντο τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Ωστόσο οι Ουκρανοί φρόντισαν να μπλοκάρουν την πρόσβαση στους Έλληνες φιλάθλους, παρά το γεγονός πως στην αρχή αυτή επιτρεπόταν.

O Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την πρώτη του φετινή ευρωπαϊκή «μάχη» κόντρα στην Ντνίπρο-1, με φόντο τη δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Oι «πράσινοι» αναμένεται να αναμετρηθούν στο βροχερό Κόζιτσε, αφού όπως είναι λογικό, λόγω του πολέμου, η ομάδα της Ουκρανίας κλήθηκε να εγκαταλείψει τη φυσική της έδρα. 

Την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα στην Ελλάδα έχει αναλάβει η Cosmote TV με τoν Μιχάλη Τσόχο να περιγράφει τον ευρωπαϊκό αγώνα του «τριφυλλιού», Ωστόσο, οι φίλοι της γηπεδούχου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και σε ελεύθερο κανάλι το ματς, αφού το παιχνίδι θα καλύψει και ο σταθμός «Football Hub» μέσω του Youtube, όπως ανακοίνωσε η Ντνίπρο-1 μέσω της ιστοσελίδας της. Παρά το γεγονός πως στην αρχή η πρόσβαση ήταν επιτρεπτή και στους Έλληνες φιλάθλους, το δίκτυο φρόντισε να τους μπλοκάρει.

Αυτή είναι η εικόνα που αντικρίζει ο Έλληνας χρήστης:

Η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τη μάχη με τη Ντνίπρο-1

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό σπουδαίο ματς με την Ντνίπρο-1 στο Κόζιτσε της Σλοβακίας.

Οι «πράσινοι» γυμνάστηκαν στο γήπεδο που θα γίνει το ματς και ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε εξαιρετική κατάσταση. Να θυμίσουμε ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να προχωρήσει σε μία αλλαγή, όσον αφορά την ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας κι αυτή έχει να κάνει με τον Ζέκα. Σε πρώτο χρόνο, ο Σέρβος δεν είχε προσθέσει τον έμπειρο μέσο σε αυτή, εντούτοις αποφάσισε τελικά να τον έχει στα πλάνα του. Ως εκ τούτου, ο άνθρωπος που θα τεθεί εκτός είναι ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Το «τριφύλλι» έχει τη δυνατότητα να δηλώσει επίσημα τη λίστα του μέχρι το βράδυ της παραμονής του πρώτου αγώνα για τον β’ προκριματικό του Champions League. Όσον αφορά την επίθεση, ο Γιοβάνοβιτς θα πορευτεί με τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις και τον Αντράζ Σπόραρ.

Aναλυτικά η λίστα, πλέον, θα περιλαμβάνει τους: Μπρινιόλι, Xουάνκαρ, Μλαντένοβιτς, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Γεντβάι, Ρούμπεν, Τσοκάι, Ζέκα, Κλέινχεισλερ, Βιλένα, Βέρμπιτς, Παλάσιος, Μαντσίνι, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τζούρισιτς, Λοντίγκιν, Κώτσιρα, Ιωαννίδης, Ξενόπουλο, Βαγιαννίδη, Σιδερά.

Στο δελτίο του Παναθηναϊκού για την προπόνηση αναφέρεται: «Την πρώτη επαφή με το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης ο αγώνας της δεύτερης προκριματικής φάσης του Champions League κόντρα στη Ντνίπρο, την «Kosicka futbalova arena», είχαν το απόγευμα της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι προπονήθηκαν για μία ώρα με το πρόγραμμα να ξεκινάει με προθέρμανση, να συνεχίζεται με σέντρες και τελειώματα και να ολοκληρώνεται με παιχνίδι τριών ομάδων σε περιορισμένο χώρο».