Συνταγή… «Σένκεφελντ» και με τον Κουρμπέλη - Πρόστιμο 20.000 ευρώ
i

Δημήτρης Κουρμπέλης/ ©Intime

Συνταγή… «Σένκεφελντ» και με τον Κουρμπέλη - Πρόστιμο 20.000 ευρώ

Μπάμπης Τσιμπίδας 11:38 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:44 - 31.01.2023

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού επέβαλλε πρόστιμο 20.000 ευρώ στον Κουρμπέλη, για την αποβολή του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα.

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού αποβλήθηκε και άφησε τους συμπαίκτες του με αριθμητικό μειονέκτημα. Στην Τρίπολη ήταν ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες από τον διαιτητή Τζήλο και έφυγε για τα αποδυτήρια.

Το γεγονός έγινε χειρότερο επειδή ο αρχηγός του Παναθηναϊκού «κιτρινίστηκε» δύο φορές σε μόλις έξι λεπτά, στο 27’ και στο 33’. Ο διεθνής αμυντικός μέσος ανέλαβε και την ευθύνη της ήττας από τον Αστέρα, με δηλώσεις του μετά τη λήξη.

Η διοίκηση αποφάσισε να αντιδράσει και να τιμωρήσει τον Κουρμπέλη για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Μάλιστα, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ επέλεξαν την ίδια… «συνταγή» με τον Μπαρτ Σένκεφελντ.

Στον Κουρμπέλη θα επιβληθεί πρόστιμο 20.000 ευρώ, όπως συνέβη με τον Ολλανδό στόπερ. Ο Σένκεφελντ είχε αποβληθεί πριν τη λήξη στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και πλήρωσε ανάλογη ποινή.