Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με Πρεσιάδο και Γιαννούλη

Δημήτρης Γιαννούλης / Intime

i

Δημήτρης Γιαννούλης / Intime

Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με Πρεσιάδο και Γιαννούλη

Μπάμπης Τσιμπίδας 11:49 - 21.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:49 - 21.05.2023

Οι πλάγιοι μπακ Άντζελο Πρεσιάδο και Δημήτρης Γιαννούλης είναι άλλα δύο ονόματα που προστέθηκαν στο ρεπορτάζ του Τριφυλλιού και το Sportal εξηγεί τι συμβαίνει με τον καθένα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε στην πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη του ότι ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κλείσει 3-4 μεταγραφές μέχρι τις 15 Ιουνίου. Με τους ιθύνοντες του Τριφυλλιού να επισπεύδουν τις ενέργειες τους για την ενίσχυση του ρόστερ.

Στα ονόματα που ήδη εμφανίστηκαν στην επικαιρότητα, προστέθηκαν ο 25χρονος δεξιός μπακ της Γκενκ, Άντζελο Πρεσιάδο και ο 28χρονος αριστερός μπακ της Νόργουιτς, Δημήτρης Γιαννούλης.

Πρόκειται για δύο παίκτες εγνωσμένης αξίας, αλλά η απόκτηση τους έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Και απαιτεί ποσά που ξεφεύγουν από αυτά που προτίθενται να πληρώσουν οι «πράσινοι» για τα άκρα της άμυνας.

O Πρεσιάδο έχει συμβόλαιο με τη Γκενκ που λήγει στις 30 Ιουνίου, όμως η βελγική ομάδα έχει το δικαίωμα ανανέωσης για δύο χρόνια. Μοιάζει απίθανο η Γκενκ να αφήσει ελεύθερο τον βασικό δεξιό μπακ του Εκουαδόρ στο πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ, στην ηλικία των 25 ετών και για τον οποίο δαπάνησε 2 εκατομμύρια ευρώ τον Ιανουάριο του 2021.

Ακόμα και αν δεν συμπεριλαμβάνεται στο πλάνο της τεχνικής ηγεσίας αφού ο Ντάνιελ Μουνιόζ παίζει βασικός, ο Πρεσιάδο έχει μεγάλη αξία για να χαθεί χωρίς αντίτιμο. Επιπλέον, στη Βραζιλία, Μποταφόγκο και Φλαμένγκο φέρονται να έχουν προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή από τον Ισημερινό.

Σε ότι αφορά τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο διεθνής αριστερός μπακ έχει συμβόλαιο με τη Νόργουιτς μέχρι τον Ιούνιο του 2024. Η αγλλική ομάδα θέλει να τον πουλήσει, για να εξοικονομήσει ένα μέρος των χρημάτων που δαπάνησε για την αγορά του από τον ΠΑΟΚ.

Η Σπαρτάκ Μόσχας και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ασχολούνται με τον Γιάννούλη και ο ατζέντης του με δηλώσεις στον αγγλικό Τύπο, επιβεβαίωσε τις επαφές. Συνεπώς, το οικονομικό θα ανέβει υπερβολικά για τον Γιαννούλη.