Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έρχεται με «γεμάτο πορτοφόλι» για τον Ιωαννίδη

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έρχεται με «γεμάτο πορτοφόλι» για τον Ιωαννίδη

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:57 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:59 - 19.11.2023

Η προίκα των 95 εκατομμυρίων ευρώ από την πώληση του Κόλο Μουανί στην Παρί Σεν Ζερμέν, θα αξιοποιηθεί από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την ενίσχυση της επίθεσης της.

To γερμανικό «Kicker» αποκάλυψε την προσέγγιση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Φώτη Ιωαννίδη. Η οποία περιλαμβάνει ενδελεχές σκάουτινγκ και ανάλυση δεδομένων για τον διεθνή στράικερ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εκδηλωθεί επίσημο ενδιαφέρον προς τον Παναθηναϊκό.

Η τοπική ιστοσελίδα «Frankurter Rundschau», που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ των «αετών», επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του «Kicker». Εξηγώντας ότι ο αθλητικός διευθυντής της Άιντραχτ, Μάρκους Κρόσε, έχει μία short-list με τέσσερα ονόματα.

Ο Ιωαννίδης είναι ο ένας «φουνταριστός», ο δεύτερος είναι ο συμπατριώτης και συμπαίκτης του στην Εθνική, Βαγγέλης Παυλίδης της Άλκμααρ. Οι άλλοι δύο είναι ο Γκιφτ Όρμπαν της Γκενκ και ο Ραφιού Ντουροσίμνι της Βικτόρια Πλζεν.

Ο Κρόσε δεν έχει αποφασίσει για ποιον επιθετικό θα κινηθεί και περιμένει την εισήγηση του προπονητή, Ντίνο Τοπμέλερ. Το ενθαρρυντικό για τον Γερμανό παράγοντα είναι πως έχει γεμάτο πορτοφόλι, μετά την πώληση του Κόλο Μουανί στη Παρί Σεν Ζερμέν την 1η Σεπτεμβρίου.

Η Άιντραχτ εισέπραξε 95 εκατομμύρια ευρώ από την πρωταθλήτρια Γαλλίας και δεν πρόλαβε να ξοδέψει ούτε… σεντ. Οπότε, τώρα ο Κρόσε έχει την άνεση να διαπραγματευτεί χωρίς να νοιάζεται για τα έξοδα. Βέβαια, στον αντίποδα, ο συναλλασσόμενος γνωρίζει την ευχέρεια των «αετών» και θα προβάλλει υψηλότερες απαιτήσεις.

«Στουτγάρδη και Άιντραχτ Φρανκφούρτης τσεκάρουν τον Ιωαννίδη»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:26 - 14.11.2023

«Στουτγάρδη και Άιντραχτ Φρανκφούρτης τσεκάρουν τον Ιωαννίδη»

Το γερμανικό περιοδικό Kicker υποστηρίζει ότι οι δύο ομάδες ασχολούνται με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, με την Στουτγάρδη να έχει δείξει πιο ζωηρό ενδιαφέρον λόγω της επικείμενης πώλησης του Γκιρασί.

Πάντως, παρά την εξαιρετική άποψη που έχει σχηματίσει για τον Ιωαννίδη, ο Κρόσε μάλλον πρέπει να στραφεί στους άλλους τρεις στράικερ της short-list του. Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να πουλήσει τον 23χρονο άσο, όσο δελεαστική και να είναι η προσφορά στη διάρκεια του Ιανουαρίου…