Το άτυπο ντεμπούτο του Μλαντένοβιτς: Ο Μπάμπης Τσιμπίδας μεταφέρει από την Αυστρία όλα τα τελευταία νέα

Παναθηναϊκός

Το άτυπο ντεμπούτο του Μλαντένοβιτς: Ο Μπάμπης Τσιμπίδας μεταφέρει από την Αυστρία όλα τα τελευταία νέα

Sportal newsroom 11:20 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:30 - 28.06.2023

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Αυστρία, Μπάμπης Τσιμπίδας, μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Τρίτη μέρα προετοιμασίας για τον Παναθηναϊκό στο Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας.

Μία μέρα, όπου το ενδιαφέρον θα στραφεί ασφαλώς στον Φιλίπ Μλαντένοβιτς. Ο 32χρονος αριστερός μπακ βρίσκεται στο αθλητικό κέντρο και θα είναι ένα ακόμα νέο πρόσωπο στην προπόνηση, αφού ο συμπατριώτης του μεσοεπιθετικός Φιλίπ Τζούρισιτς αναμένεται την Πέμπτη να τεθεί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. στην Αυστρία.

Το Sportal βρίσκεται στην Αυστρία και ο απεσταλμένος μας Μπάμπης Τσιμπίδας, σας μεταφέρει σε καθημερινή βάση όλα όσα συμβαίνουν και όσα πρόκειται να συμβούν στο μέρος που θα βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού έως και τις 10 Ιουλίου.

Ο Μλαντένοβιτς είχε έρθει στην Αθήνα για υπογραφές, αλλά αναχώρησε άμεσα, διότιι είχε υποχρεώσεις με την εθνική Σερβίας και στη συνέχεια πήρε λίγες μέρες άδεια. Άτυπο ντεμπούτο, λοιπόν, για τον έμπειρο αριστερό μπακ. Φυσικά ενδιαφέρον έχει η υποδοχή που θα του επιφυλάξουν οι συμπαίκτες του και το τετ α τετ με τον συμπατριοώτη του τεχνικό Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Να θυμίσουμε ότι στις προπονήσεις της Τρίτης ο Γιοβάνοβιτς ζήτησε από ορισμένους παίκτες να έχουν πιο ενεργή συμμετοχή στην άσκηση και απέδειξε πως... βλέπει τα πάντα. Στη διάρκεια του διτέρματος με τις 4 εστίες, ο Σέρβος προπονητής ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να μην κρύβονται και να αναλαμβάνουν περισσότερες ευθύνες.

«Θα τελειώσει η προπόνηση και κάποιοι από εσάς δεν θα έχετε ακουμπήσει την μπάλα», τόνισε αρχικά ο Γιοβάνοβιτς και κατόπιν επανέλαβε τρεις φορές τη φράση: «Κάποιοι δεν έχετε πάει καν να ακουμπήσετε την μπάλα».

Ο 60χρονος προπονητής έδειξε με τον τρόπο του πως βλέπει τα πάντα και θέλησε να κινητοποιήσει όσους δεν είχαν την ενδεδειγμένη συμμετοχή στην άσκηση. Ούτως ώστε, η ομάδα να λειτουργεί εύρυθμα και να μην εντοπίζονται κενά.

Έπειτα, ο Γιοβάνοβιτς εστίασε και στις αποφάσεις που περιμένει από τους «πράσινους»: «Πρέπει να έχετε σωστές επιλογές, αν δεν μπορείτε να παίξετε με ασφάλεια κοντά, αλλάξτε παιχνίδι, αλλά πάρτε τις σωστές αποφάσεις».

Ο Γιοβάνοβιτς είχε έναν διάλογο και με τον Αϊτόρ, για να μάθει πως ήταν το πόδι του, με τον Καταλανό εξτρέμ να βγάζει το παπούτσι και την κάλτσα και να του δείχνει το πρήξιμο.