Η Μάντσεστερ Σίτι εμπλέκεται σε μεταγραφική υπόθεση του Παναθηναϊκού
i

O Κάουλι Ολιβέιρα/©sportal.bg

Η Μάντσεστερ Σίτι εμπλέκεται σε μεταγραφική υπόθεση του Παναθηναϊκού

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:49 - 28.01.2023 / Ανανεώθηκε: 13:56 - 28.01.2023

Το επενδυτικό σχήμα «City Football Group» που έχει την ιδιοκτησία της Μάντσεστερ Σίτι, θέλει να πάρει τον Κάουλι για τη βραζιλιάνικη Μπάχια.

Ο Κάουλι Ολιβέιρα δεν έχει διαγραφεί από τη λίστα του Γιοβάνοβιτς, με ένα «χτύπημα» της ύστατης ώρας να συγκεντρώνει πιθανότητες. Αν προλάβει ο Παναθηναϊκός, αφού μία ομάδα από την πατρίδα του παίκτη ετοιμάζεται να τον αποκτήσει...

Σημερινά (28/1) δημοσιεύματα του βουλγαρικού Τύπου αναφέρουν ότι η Μπάχια, η οποία συμμετέχει στην πρώτη εθνική κατηγορία της Βραζιλίας, θέλει τον Κάουλι.

Ο Βαρδινογιάννης με την ΑΚΤΩΡ για τον Βοτανικό - Κοινοπραξία με Μυτιληναίο και ΤΕΡΝΑ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:21 - 27.01.2023

Ο Βαρδινογιάννης με την ΑΚΤΩΡ για τον Βοτανικό - Κοινοπραξία με Μυτιληναίο και ΤΕΡΝΑ

Ένα σχήμα έκπληξη κατέθεσε φάκελο για να αναλάβει την κατασκευή της νέας έδρα του Τριφυλλιού στο Βοτανικό! Ποια κατασκευαστική έμεινε εκτός και ποια άλλη πήρε μέρος.

Καλό το ενδιαφέρον, αλλά τι γίνεται με τη ρήτρα εξαγοράς των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ; Αυτή που ουσιαστικά εμποδίζει τον Παναθηναϊκό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή. Κανένα πρόβλημα για τη Μπάχια, αφού μπορεί να την πληρώσει αμέσως.

Ιδιοκτήτρια της Μπάχια είναι η «City Football Group», το επενδυτικό σχήμα στο οποίο ανήκει η Μάντσεστερ Σίτι. Ένα fund που κατέχει αρκετές ομάδες από διαφορετικές χώρες στο χαρτυφυλάκιο του.

Συνεπώς, τα λεφτά δεν αποτελούν πρόβλημα για τη Μπάχια. Το ζητούμενο είναι η αντίδραση του Κάουλι, ο οποίος πριν λίγες μέρες απέρριψε τη νοτιοκορεάτικη Γεονμπούκ, περιμένοντας τον Παναθηναϊκό.

Με την άμμο στην κλεψύδρα της μεταγραφικής περιόδου να αλλάζει, ο Κάουλι ίσως αναθεωρήσει. Γιατί μοιάζει αποφασισμένος να φύγει, αφού δεν ταξίδεψε με τη Λουντογκόρετς στην Τουρκία για προετοιμασία.