Ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό ο Λιατίφης

Ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Λιατίφης

i

© Panathinaikos FC

Ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό ο Λιατίφης

Πάνος Κορομηλάς 17:18 - 30.01.2024

Κίνηση με φόντο το μέλλον για τον Παναθηναϊκό που ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον 18χρονο Χρήστο Λιατίφη.

Μετά την έλευση του Φατίχ Τερίμ, ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ δραστήριος στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Μπακασέτας, Λημνιός, Ακαϊντίν, Ούγκο και Ντραγκόβσκι εντάχθηκαν στους «πράσινους» και έχουν ήδη αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας.

Ταυτόχρονα, ιδιαίτερη έμφαση φαίνεται πως έχει δοθεί και στην εξέλιξη νέων παικτών από τα «φυτώρια» του συλλόγου. Όπως ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός, «έδεσε» με νέο συμβόλαιο έως το 2026 τον Χρήστο Λιατίφη. Ο 18χρονος χαφ βρίσκεται στις ακαδημίες της ομάδας από το 2018 και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τρία χρόνια αργότερα.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: 

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Χρήστου Λιατίφη. Ο 18χρονος Έλληνας μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2026.

Ο Χρήστος, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Ιούλιο του 2021, εντάχθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου το 2018».

«Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο, προκειμένου να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο σύλλογος» δήλωσε ο Χρήστος Λιατίφης μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }