Ξέσπασε η γυναίκα του Παλάσιος για την απόφαση να μείνει εκτός αποστολής: «Αυτό είναι έλλειψη σεβασμού, ντροπή»

Σεμπάστιαν Παλάσιος

i

Intime

Ξέσπασε η γυναίκα του Παλάσιος για την απόφαση να μείνει εκτός αποστολής: «Αυτό είναι έλλειψη σεβασμού, ντροπή»

Sportal newsroom 20:34 - 25.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:42 - 29.05.2024

Η γυναίκα του Παλάσιος, Γιόχα, ξέσπασε για την επιλογή του Κόντη να τον αφήσει εκτός αποστολής για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Άρη για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Ο Χρήστος Κόντης ενόψει του αγώνα έχει αφήσει εκτός αποστολής αρκετά «ονόματα», τους Σπόραρ, Βιλένα, Λημνιό, Βέρμπιτς και Παλάσιος. Εκτός μάλιστα βρίσκεται ο Ακαϊντίν μετά την ανάρτησή του για τον ΄Κεμάλ Ατατούρκ.

Ενώ στην αποστολή βρίσκονται οι Κάτρης και Κυριόπουλος, αφού στο Κύπελλο είναι υποχρεωτικό να υπάρχουν δύο παίκτες από την ακαδημία. Η απόφαση του Κόντη να αφήσει τον Παλάσιος εκτός αποστολής λοιπόν φαίνεται ότι ενόχλησε τη γυναίκα του, Γιόχα.

Συγκεκριμένα, ανέβασε δύο στόρυ στο instagram και χαρακτήρισε αυτή την απόφαση «ντροπή», ενώ έκανε λόγω ακόμα και για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του Αργεντινού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτή είναι μια ντροπή, είναι μια απόλυτη έλλειψη σεβασμού προς έναν άνθρωπο που έδωσε τα πάντα για την ομάδα (σ.σ Παλάσιος).

Απλά θέλω να κερδίσουν το Κύπελλο για τους οπαδούς και για κάθε έναν από τους παίκτες και τις οικογένειές τους οι οποίοι δεν χρειάστηκε να ανεχτούν αυτές τις δυστυχίες. ΝΤΡΟΠΗ!

Πόσο άξιος σεβασμού είσαι (σ.σ Παλάσιος). Είμαι περήφανη πως υπέμεινες όλα αυτά τις τελευταίες εβδομάδες δίχως να πεις λέξη.

Σας ευχαριστώ για όλα αυτά τα μηνύματα. Νίκη για όλους εσάς!»