Η αινιγματική ανάρτηση της κόρης του Τερίμ, Μερβέ μετά το «διαζύγιο» του Τούρκου προπονητή με τον Παναθηναϊκό

Η αινιγματική ανάρτηση της κόρης του Τερίμ, Μερβέ μετά το «διαζύγιο» του Τούρκου προπονητή με τον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 14:19 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:20 - 29.05.2024

Η κόρη του Φατίχ Τερίμ, Μερβέ έκανε μία αινιγματική ανάρτηση στο instagram λίγες ώρες μετά τη λύση της συνεργασίας του πατέρα της με τον Παναθηναϊκό.

Βραχύβια αποδείχτηκε η παραμονή του Φατίχ Τερίμ στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ο Τούρκος προπονητής συναντήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (16/5) με τον Γιάννη Αλαφούζο και αφού συζήτησαν τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, αποφάσισαν από κοινού να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους στον Παναθηναϊκό.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 4-1: Η «μαγκιά» του ΠΑΟΚ και το «φτου κι από την αρχή» για τον Παναθηναϊκό!
SPORTAL ORIGINALS

10:41 - 16.05.2024

TALKING POINTS: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 4-1: Η «μαγκιά» του ΠΑΟΚ και το «φτου κι από την αρχή» για τον Παναθηναϊκό!

Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης σ’ ένα ακόμα Talking Points, σχολιάζουν τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ και τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, που έφεραν και ανατροπή στην κούρσα του τίτλου της Stoiximan Super League, μια στροφή πριν το φινάλε!

Οι Πράσινοι ανακοίνωσαν το πρωί της Παρασκευής (17/5) τη διακοπή της συνεργασίας με τον Τούρκο τεχνικό, ο οποίος δεν μακροημέρευσε στο Τριφύλλι καθώς αποχωρεί προτού καν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Η κόρη του Φατίχ Τερίμ, Μερβέ, έκανε μία αινιγματική ανάρτηση λίγες ώρες, μετά το «διαζύγιο» του πατέρα της με τον Παναθηναϊκό.

Σε ένα στόρι στο Instagram, όπου φαίνεται ένα πουκάμισο, ιδρωμένο, έχει γράψει: «Το μάθημά μου: Σταμάτα να προσπαθείς τόσο σκληρά για ανθρώπους που δεν αξίζουν καν τον χρόνο σου».