Με νέες επιλογές η ενδεκάδα του Κόντη

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ

i

Intime

Με νέες επιλογές η ενδεκάδα του Κόντη

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:51 - 19.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 29.05.2024

Ο Χρήστος Κόντης γνωστοποίησε τους έντεκα ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού οι οποίοι θα παίξουν βασικοί εναντίον του Ολυμπιακού.

Έτσι και αλλιώς η πρώτη ενδεκάδα που θα επέλεγε ο Χρήστος Κόντης για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, ήταν αδύνατο να προβλεφθεί. Οπότε, ο υπηρεσιακός προπονητής του Παναθηναϊκού ξέφυγε από τα τετριμένα και επέλεξε κόντρα στον Ολυμπιακό να στηριχτεί εξ' ολοκλήρου σε παίκτες που γνωρίζει και εμπιστεύεται περισσότερο.

Ο Κόντης προτίμησε για την εστία τον Γιούρι Λοντίγκιν αντί για τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι, έχοντας προσωπική άποψη για τις δυνατότητες του ομογενούς τερματοφύλακα. Αντίστοιχα, στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Τιν Γεντβάι και Γουίλιαν Αράο.

Ο Γιάννης Κώτσιρας θα αγωνιστεί δεξιός μπακ και ο Χουάνκαρ αριστερός μπακ. Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο σημερινό ματς.

Στη μεσαία γραμμή, ο Ρούμπεν Πέρεθ και ο Άνταμ Τσέριν θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών μέσων και ο Τάσος Μπακασέτας θα είναι ο επιτελικός μέσος. Ο Ντάνιελ Μαντσίνι θα βρεθεί στο δεξιό άκρο της επίθεσης και ο Μπερνάρ στο αριστερό «φτερό».

Η μεγαλύτερη απόφαση του Κόντη ήταν η προτίμηση στον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ ως «φουνταριστού», παρά τη διαθεσιμότητα του Άντραζ Σπόραρ. Ο Κόντης είναι ο πρώτος που διάλεξε τον Σουηδό, ενώ υπήρχε και άλλη λύση για το «9».

Αναπληρωματικοί του Τριφυλλιού είναι οι Ντραγκόβσκι, Βαγιαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Ούγκο, Τζούρισιτς, Παλάσιος, Βιλένα και Βέρμπιτς.