Ο Ιωαννίδης φώναξε «παρών» για τη ρεβάνς

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

Ο Ιωαννίδης φώναξε «παρών» για τη ρεβάνς

Ο Φώτης Ιωαννίδης πήρε μέρος στην προπόνηση της Κυριακής και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Τερίμ για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Παρών στο δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ θα είναι ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο διεθνής επιθετικός πήρε μέρος στο πρόγραμμα της κυριακάτικης προπόνησης και έδειξε πως έχει ξεπεράσει οριστικά τον μυϊκό τραυματισμό του.

Η επιστροφή του Ιωαννίδη στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ είναι πολύ σημαντική, με δεδομένη την απουσία του Τάσου Μπακασέτα και του Φίλιπ Τζούρισιτς. Προφανώς ο Φώτης Ιωαννίδης δεν θα παίξει βασικός στη ρεβάνς της Λεωφόρου αφού προέρχεται από πολυήμερη απραξία. Ωστόσο θα είναι στον πάγκο και εφόσον το απαιτήσουν οι συνθήκες του παιχνιδιού, θα βοηθήσει ως αλλαγή.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: 

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε την Κυριακή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας την προσεχή Τετάρτη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Όσοι έπαιξαν περισσότερο από ένα ημίχρονο στον αγώνα κόντρα στη Λαμία έκαναν αποθεραπεία. 

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Ιωαννίδης. Αντίθετα, θεραπεία ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Βέρμπιτς, ατομικό έκανε ο Τζούριτσιτς και το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν».