Ο Καρτάλ απάντησε για τη μεταγραφή του Ακαϊντίν

Σαμέτ Ακαϊντίν

i

©Photo by ANP via Getty Images/Ideal Images

Ο Καρτάλ απάντησε για τη μεταγραφή του Ακαϊντίν

Μπάμπης Τσιμπίδας 11:26 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:27 - 11.01.2024

Ο προπονητής της Φενέρ σχολίασε τις φήμες για τον επικείμενο δανεισμό του Σαμέτ Ακαϊντίν στον Παναθηναϊκό.

Ο Φατίχ Τερίμ δήλωσε στη συνέντευξη τύπου του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, ότι ο Σαμέτ Ακαϊντίν είναι πολύ κοντά στην άφιξη του στην Αθήνα. 

Για αυτό το λόγο άλλωστε, ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού, Γιάννης Παπαδημητρίου ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη ταξίδεψε και είχε συζητήσεις με τους ιθύνοντες της Φενέρμπαχτσε.  

Ο Τούρκος προπονητής ανυπομονεί να δουλέψει με τον συμπατριώτη του κεντρικό αμυντικό, για να έχει πιο πολλές λύσεις στα μετόπισθεν. Ωστόσο, ο συνάδελφος του Τερίμ στο «Σουκρού Σαράτσογλου» δεν εκφράζει την ίδια βεβαιότητα για την υλοποίηση της μεταγραφής του Ακαϊντίν

Ο προπονητής της Φενέρ Ισμαέλ Καρτάλ ρωτήθηκε σχετικά και υποστήριξε πως δεν έχει κάτι συγκεκριμένο για τον ποδοσφαιριστή του. «Δεν έχουμε κάποια επίσημη προσφορά για τον Ακαϊντίν. Δεν έχουμε αποφασίσει ποιοι παίκτες θα φύγουν και ποιοι όχι. Προς το παρόν, τους υπολογίζω όλους και δουλεύουμε για τα επόμενα παιχνίδια», δήλωσε ο Καρτάλ. 

Πρακτικά, ο Καρτάλ θόλωσε τα... νερά γύρω από το μέλλον του 29χρονου στόπερ. Αν και ο Ακαϊντιν έχει φτιάξει βαλίτσες και περιμένει να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Φενέρ.