Ο Σένκεφελντ δεν παίζει ούτε με τον ΟΦΗ!

Μπαρτ Σένκεφελντ

i

Intime

Ο Σένκεφελντ δεν παίζει ούτε με τον ΟΦΗ!

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:53 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:06 - 02.03.2024

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο. Διαθέσιμος για τον ΟΦΗ ο Φίλιπ Τζούρισιτς.

Μόνο δύο κεντρικούς αμυντικούς θα έχει στη διάθεση του ο Φατίχ Τερίμ για το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Γιατί ο Μπαρτ Σένκεφελντ τέθηκε νοκ-άουτ και δεν θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο με την αποστολή του Παναθηναϊκού

Ο Ολλανδός ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο μετά την προπόνηση της Παρασκευής, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και η διάγνωση αναφέρει τενοντίτιδα. Παρόμοιο πρόβλημα με εκείνο που αντιμετώπισε προ ημερών ο Άντραζ Σπόραρ, με τον αρχηγό του Τριφυλλιού να υποβάλλεται σε θεραπεία.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στη Euroleague μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου
EUROLEAGUE

00:06 - 01.03.2024

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στη Euroleague μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από τη Μαδρίτη και ανέβηκε στο 17-10, με τους Πράσινους όμως να έχουν μπροστά τους 7 ζόρικα παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας της Euroleague, με 3 ματς να είναι προγραμματισμένα να γίνουν στο ΟΑΚΑ και άλλα 4 μακριά από αυτό.

Ο Τερίμ υπολογίζει πλέον μόνο στους Σαμέτ Ακαϊντίν και Βίτορ Ούγκο για τα μετόπισθεν, αφού ο Τιν Γεντβάι είναι τραυματίας και ο Γουίλιαν Αράο τιμωρημένος. Επίσης, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Φίλιπ Τζούρισιτς, ο οποίος είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής μπάλας και ολοκλήρωσαν με άσκηση κυκλοφορίας μπάλας.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Βέρμπιτς, θεραπεία οι Γεντβάι, Σένκεφελντ (ενοχλήσεις στο γόνατο) και το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που βρίσκονται στην αποστολή για τον αγώνα. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Ακαϊντίν.

Ο Αράο έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο παιχνίδι» αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για τη σαββατιάτικη προπόνηση.