Τερίμ και Παπαδημητρίου στη μάχη για την ανασύνταξη του Παναθηναϊκού

Γιάννης Παπαδημητρίου και Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

Τερίμ και Παπαδημητρίου στη μάχη για την ανασύνταξη του Παναθηναϊκού

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:47 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:58 - 18.05.2024

Ο Φατίχ Τερίμ θα προσπαθήσει να επανακτήσει την εμπιστοσύνη των παικτών του Παναθηναϊκού εν όψει των αγώνων με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Άρη, ενώ ο Γιάννης Παπαδημητρίου θέλει να δώσει το χαμένο κίνητρο στους «πράσινους».

Ο Γιάννης Αλαφούζος κλονίστηκε από την απώλεια του τίτλου του πρωταθλητή, όμως αποφάσισε να μην αντικαταστήσει τον Φατίχ Τερίμ από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Τουλάχιστον μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου, ο «αυτοκράτορας» θα παραμείνει στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και μετά θα δρομολογηθούν οι όποιες εξελίξεις.

Βέβαια, η στήριξη του Αλαφούζου στον Τεριμ, δεν λύβει ένα βασικό πρόβλημα της καθημερινότητας στο Κορωπί: τις σχέσεις προπονητή και παικτών. Πολλοί «πράσινοι» εκφράζουν δυσαρέσκεια για τους χειρισμούς του Τούρκου και αισθάνονται ότι έχουν δυσοίωνο μέλλον και δεν έχουν κίνητρο να παίξουν.

Η υπογραφή Παναθηναϊκού-Ιωαννίδη έρχεται με τον τελικό του Κυπέλλου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:43 - 03.05.2024

Η υπογραφή Παναθηναϊκού-Ιωαννίδη έρχεται με τον τελικό του Κυπέλλου

Η πορτογαλική εφημερίδα «Record» έδωσε μία διαφορετική διάσταση στην υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη, με τον Παναθηναϊκό και τον διεθνή επιθετικό να αναπροσαρμόζουν τη συνεργασία τους μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εξυπακούεται πως αυτό είναι ότι χειρότερο για τον Παναθηναϊκό. Διότι ναι μεν η πρώτη θέση στη Stoiximan Super League χάθηκε, όμως εκκρεμεί η διασφάλιση της συμμετοχής σε διοργάνωση της UEFA και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα πράγματα πήγαν άσχημα για τους «πράσινους», όμως μπορούν να πάνε χειρότερα με την αδυναμία της εξόδου στην Ευρώπη και την απώλεια του δεύτερου τροπαίου.

Άρα, με κάποιον τρόπο οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού πρέπει να πειστούν να δώσουν το μάξιμουμ στα τρία ματς που απομένουν: με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό για τα Play Offs και με τον Άρη στον τελικό του Κυπέλλου. Κάτι που δεν είναι εύκολο, όταν ο ηγέτης της ομάδας αδυνατεί να εμπνεύσει.

Στις προπονήσεις της Μεγάλης Εβδομάδας δεν αναλήφθηκαν πολλές πρωτοβουλίες, καθώς το κλίμα ήταν τεταμένο μετά τις ήττες από την ΑΕΚ και τον Άρη. Ο Τερίμ άφησε τους παίκτες να ηρεμήσουν και εκτιμά ότι θα χαλαρώσουν με το τετραήμερο ρεπό για τις γιορτές του Πάσχα.

Ωστόσο, την Τρίτη ο Παναθηναϊκός αρχίζει προετοιμασία για την τελευταία και πιο δύσκολη φάση της σεζόν. Ο Τερίμ θα επιδιώξει να συσπειρώσει το γκρουπ του για τα τρία παιχνίδια που απομένουν και να τους δώσει δέλεαρ για να αποδώσουν στο 100%. Παράλληλα, αναμένεται να αναλάβει δράση και ο Γιάννης Παπαδημητρίου, να μιλήσει με παίκτες και να τους ζητήσει να βοηθήσουν τον σύλλογο και τους εαυτούς τους.

Θα υπάρχουν οπαδοί της Μακάμπι την Τρίτη του Πάσχα στο ΟΑΚΑ;
EUROLEAGUE

12:23 - 04.05.2024

Θα υπάρχουν οπαδοί της Μακάμπι την Τρίτη του Πάσχα στο ΟΑΚΑ;

Το κλειστό του ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο στον... τελικό της σειράς των Playoffs της Euroleague ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι Τελ Αβίβ, την ίδια ώρα που το ερώτημα που υπάρχει είναι αν θα βρεθούν στο γήπεδο φίλοι της ομάδας του Όντεντ Κάτας.

Αυτό που θα επισημάνει ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, είναι πως το συλλογικό συμφέρον προέχει του ατομικού και ενδεχόμενη αποτυχία σε όλα τα επίπεδα, θα βλάψει τους πάντες στο εσωτερικό του club. Σε αυξήσεις, παροχές, πριμ, σε αγωνιστικές προοπτικές.

Άλλωστε, ο Τερίμ σε ένα μήνα ίσως να έχει επιστρέψει οριστικά στην Κωνσταντινούπολη. Αντιθέτως, οι πιο πολλοί παίκτες θα βρεθούν ξανά στο Κορωπί τον Ιούνιο, για την προετοιμασία της επόμενης σεζόν. Με ποιες προϋποθέσεις θα κυλήσει το καλοκαίρι για τους «πράσινους», ο Παπαδημητρίου θα τονίσει πως εξαρτάται από τους ίδιους.