Η Interpol έχει στο στόχαστρό της την Παναχαϊκή για την υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού

Παναχαϊκή

i

©Intime

Η Interpol έχει στο στόχαστρό της την Παναχαϊκή για την υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού

Κώστας Τσιακλής 10:49 - 02.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:54 - 02.07.2023

Η Παναχαϊκή φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Interpol για την υπόθεση με τον παράνομο στοιχηματισμό.

Σε μπελάδες φέρεται να μπαίνει η Παναχαϊκή αφού σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr η ομάδα της Πάτρας βρίσκεται στο στόχαστρο της Interpol για την υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού.

Στο επίκεντρο ερευνών βρίσκεται η Super League 2 στο πλαίσιο επιχείρησης για την πάταξη κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ρεπορτάζ της «Livesport», άνδρες της Interpol σε συνεργασία με την αστυνομία πραγματοποίησε ταυτόχρονη έφοδο τόσο σε σπίτια όσο και σε γραφεία παραγόντων.

Παράλληλα, σύμφωνα με τη γνωστή εφημερίδα, η έφοδος δεν είχε στόχο μόνο τους παράγοντες, αλλά και τους χρηματοδότες ομάδων τη κατηγορίας. Κατά τη διαδικασία αυτή έγιναν κατασχέσεις κινητών τηλεφώνων, λάπτοπ, αλλά και άλλων αντικειμένων. Μέχρι στιγμής φέρεται να έχουν γίνει και 2ο προσαγωγές. Οι νεότερες πληροφορίες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, θέλουν την Παναχαϊκή να βρίσκεται στο στόχαστρο της Interpol.

Συγκεκριμένα το άρθρο της ιστοσελίδας pelop.gr αναφέρει τα εξής:

«Στο στόχαστρο το πρωτάθλημα της Super League 2, "παράγοντες" με μη θεσμικό ρόλο, αλλά και "χρηματοδότες" που δεν κατείχαν μετοχές στις ΠΑΕ. Η υπόθεση αγγίζει άμεσα την Παναχαϊκή με αποτέλεσμα να κινδυνεύει μέχρι και με υποβιβασμό σε περίπτωση που απαγγελθούν κατηγορίες και αποδειχθεί ότι τελέστηκαν αδικήματα. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι το κύκλωμα είχε ως κέντρο του την Πάτρα».

Η επιχείρηση αυτή είχε ξεκινήσει να προετοιμάζεται εδώ και μήνες από την Interpol. Λέγεται μάλιστα ότι ίδιες κινήσεις έγιναν και σε άλλες χώρες όπως η Σουηδία, η Σλοβενία, η Σλοβακία και η Τσεχία. Ενώ η αρχή έγινε από την Αυστρία.