Ο Πανσερραϊκός γνωστοποίησε τις κλήσεις των διεθνών

Πανσερραϊκός

i

© intime

Ο Πανσερραϊκός γνωστοποίησε τις κλήσεις των διεθνών

Με ανακοίνωσή του, ο Πανσερραϊκός γνωστοποίησε τις κλήσεις των Στίνα, Ουεντραόγκο, Μασαρίποφ και Πηλέα από τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Με την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής της Super League, το πρωτάθλημα μπαίνει για λίγο στην... άκρη και σειρά παίρνουν οι υποχρεώσεις τον εθνικών ομάδων. Με αφορμή αυτήν την εξέλιξη, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε τις κλήσεις των Στίνα, Ουεντραόγκο, Μασαρίποφ και Πηλέα από τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Συγκεκριμένα ο Τζαλολίντιν Μασαρίποφ κλήθηκε στην Εθνική Ουζμπεκιστάν, ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο στην Μπουρκίνα Φάσο, ο Κώστα Πηλέας στην Εθνική Κύπρου και ο Βίκτορ Στίνα στην Εθνική Μολδαβίας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Πανσερραϊκός:

Με τέσσερις κλήσεις προς ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού συνοδεύεται η νέα διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Συγκεκριμένα στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα κλήθηκαν οι Τζαλολίντιν Μασαρίποφ, Ισμαΐλα Ουεντραόγκο, Κώστας Πηλέας και Βίκτορ Στίνα, οι οποίοι έχουν ήδη ενσωματωθεί στις αποστολές των ομάδων τους και θα επιστρέψουν μετά την ολοκλήρωση των αγώνων τους.

Συγκεκριμένα ο Τζαλολίντιν Μασαρίποφ κλήθηκε στην Εθνική Ουζμπεκιστάν, της οποίας είναι αρχηγός, για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ κόντρα σε Τουρκμενιστάν (16/11, 16:00) και Ιράν (21/11, 15:00).

Ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο είναι στις κλήσεις της Μπουρκίνα Φάσο και θα ταξιδέψει στην Αφρική για να ενισχύσει την ομάδα του στους αγώνες της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ με την Γουινέα-Μπισάου (17/11, 21:00) και την Αιθιοπία (21/11, 21:00).

Ο Κώστα Πηλέας κλήθηκε στην Εθνική Κύπρου για τους αγώνες των προκριματικών του Euro κόντρα στην Ισπανία(16/11, 19:00) και τον φιλικό αγώνα με τη Λιθουανία(19/11, 15:00).

Τέλος, ο Βίκτορ Στίνα κλήθηκε στην Εθνική Μολδαβίας για τους αγώνες των προκριματικών του Euro κόντρα στην Αλβανία(17/11, 19:00) και Τσεχία(20/11, 21:45).