Η αποστολή του Πανσερραϊκού για το ματς με τον Ατρόμητο

Πάμπλο Γκαρσία

i

©intime

Η αποστολή του Πανσερραϊκού για το ματς με τον Ατρόμητο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:55 - 05.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:01 - 05.04.2024

Ο Πανσερραϊκός έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό (6/4, 17:00) αγώνα με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.

Ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου (6/4, 17:00) στο Περιστέρι τον Ατρόμητο, για την 3η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Οι Σερραίοι ολοκλήρωσαν την προπόνηση εν όψει του αγώνα με τους Περιστεριώτες και ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας.

Σε αυτήν ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν συμπεριέλαβε τον τραυματία Θυμιάνη, όπως και τους Ντανκερλούι, Γκοτζαμανίδη, οι οποίοι αμφότεροι ταλαιπωρούνται από ίωση.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανσερραϊκού: Χοβάν, Κατσίκας, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Στάϊκος, Σοφιανός, Ουεντραόγκο, Μούργος, Ουάρντα, Γούλερι, Διαμαντής, Τομάς, Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μασκανάκης, Άλεξιτς, Μορέιρα, Οικονόμου, Χατζηστραβός, Μπετανκόρ.

«Στη λίστα της Οσασούνα ο Πάμπλο Γκαρσία»

Η καλή δουλειά που έχει κάνει ο Πάμπλο Γκαρσία στον Πανσερραϊκό δεν έχει περάσει απαρατήρητη. Η ομάδα των Σερρών βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς, όντας αρκετά μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, όπου βρίσκονται οι ΠΑΣ Γιάννινα και Κηφισιά που είναι ισόβαθμη με τον Βόλο.

Κάπως έτσι ο Ουρουγουανός φαίνεται έχει γίνει πόλος έλξης από ομάδα της La Liga. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της MARCA, η Οσασούνα βρίσκεται σε αναζήτηση για νέο προπονητή, αφού ο Γιακόμπ Αραθάτε δεν έχει στόχο να ανανεώσει το συμβόλαιό του και στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την ομάδα της Παμπλόνα.

Έτσι ο ισπανικός σύλλογος έχει τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ στη λίστα για την αντικατάσταση του Αραθάτε. Μαζί με τον Ουρουγουανό όμως η Οσασούνα έχει ακόμα εφτά ονόματα στη λίστα της, τα οποία θα απασχολήσουν την ομάδα από την Παμπλόνα. Παρόλα αυτά το ρεπορτάζ δεν σχολιάζει το αν έχει υπάρξει κουβέντα ανάμεσα στις δύο μεριές.

Η Οσασούνα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας του ισπανικού πρωταθλήματος, αλλά είναι μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Υπενθυμίζεται πως ο Πάμπλο Γκαρσία έχει φορέσει τη φανέλα του ισπανικού συλλόγου την τριετία 2002-05, έχοντας φτάσει μια φορά στον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας.