Με αρκετές απουσίες ο Πανσερραϊκός κόντρα στον Άρη

Πανσερραϊκός

i

© intime

Με αρκετές απουσίες ο Πανσερραϊκός κόντρα στον Άρη

Sportal newsroom 22:40 - 20.10.2023

Ο Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει τον Άρη για την όγδοη αγωνιστική της Stoiximan Super League, έχοντας αρκετές απουσίες.

Την ώρα που τα θέματα του γηπέδου για τον Πανσερραϊκό... τρέχουν, η ομάδα των Σερρών αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη τον Άρη για την όγδοη αγωνιστική της Stoiximan Super League

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία λοιπόν έχει πάρει 21 παίκτες για το παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους», έχοντας ωστόσο αρκετές απουσίες. Εκτός αποστολής λοιπόν έμεινε ο Στίνα, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ο Ντάνκερλουι που υποφέρει από ίωση, ο Μασαρίποφ θα ενταχθεί στις προπονήσεις από Δευτέρα. Ενώ εκτός είναι και οι Χάγιεκ, Τσαγκαλίδης, Μπαιροβιτς, Καρασαλίδης, Οικονόμου, Τσομπανίδης, Παπαβασιλείου.

Αναλυτικά η αποστολή: Χοβάν, Κατσίκας, Τσιλιγγίρης, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Πηλέας, Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Κολομπίνο, Ουεντραόγκο, Μορέϊρα, Σοφιανός, Τομάς, Μούργος, Χατζηστραβός, Μασκανάκης, Άλεξιτς, Γούλερι.

«Είναι επικίνδυνο το γήπεδο για τα παιδάκια που είναι δίπλα στο σχολείο»

Το θέμα του γηπέδου για τον Πανσερραϊκό παραμένει ακόμα άλυτο, αφού κρίθηκε ακατάλληλο λόγω προβλήματος στατικότητας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει επ' αορίστου και ο αγώνας με τον Άρη να πάει στη Θεσσαλονίκη και το «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Ο πρόεδρος της ομάδας των Σερρών, Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου λοιπόν πήρε θέση για το γήπεδο και σχολίασε πως είναι ακατάλληλο και επικίνδυνο για τα παιδιά που είναι δίπλα στο σχολείο. 

«Δεν μιλάμε για στατική επάρκεια 50, 100, 200 φιλάθλων. Μιλάμε για δύο κερκίδες που δεν μπορούν να έχουν φορτίο. Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε είναι επικίνδυνα για τα παιδάκια που είναι στο σχολείο δίπλα. Είναι δυνατόν να παίζουμε ποδόσφαιρο, να πηγαίνουμε σε μια γιορτή και να ακούμε μέσα εμείς ότι αυτή η κερκίδα είναι επικίνδυνη να καταρρεύσει οποιαδήποτε στιγμή χωρίς κόσμο κι από πίσω να έχει ένα σχολείο; Δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει με το παιχνίδι, δεν με ενδιαφέρει το αν θα παίξουμε ή όχι», ήταν τα λόγια του μεταξύ άλλων.