Ζημιά με Μορέιρα στον Πανσερραϊκό – Επέμβαση στον μηνίσκο

Ο Μάξι Μορέιρα.

i

©intime

Ζημιά με Μορέιρα στον Πανσερραϊκό – Επέμβαση στον μηνίσκο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:16 - 05.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:16 - 05.08.2023

Ο Μάξι Μορέιρα θα επιστρέψει στη δράση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Μάξι Μορέιρα τραυματίστηκε στο γόνατο και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση.

Ο τραυματισμός του Ουρουγουανού μέσου, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από έναν μήνα, ασφαλώς και αποτελεί πλήγμα για την ομάδα των Σερρών. Ο Μορέιρα θα χάσει με τον Πανσερραϊκό τις τρεις πρώτες αγωνιστικές με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναιτωλικό και θα επιστρέψει στη δράση, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Στο δελτίο του Πανσερραϊκού αναφέρεται: «Ο Ουρουγουανός μέσος του Πανσερραϊκού Μάξι Μορέιρα αντιμετώπισε κάποιες ενοχλήσεις μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας μας στην Πτολεμαΐδα και η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε μερική ρήξη στον μηνίσκο.

Παρά την ατυχία του, ο Μορέιρα υπεβλήθη το Σάββατο 05/08 σε επιτυχημένη επέμβαση αρθροσκόπησης στην κλινική του Αγίου Λουκά και σε λιγότερες από 30 ημέρες θα επιστρέψει στις προπονήσεις. Σε περιμένουμε δυνατό Τσίνο».

Ο Πανσερραϊκός να θυμίσουμε, παράλληλα, ότι την Παρασκευή έδωσε τον πρώτο του δυνατό φιλικό αγώνα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Οι «κόκκινοι» αντιμετώπισαν τον ΠΑΣ και τέσταραν τις δυνάμεις τους κόντρα σε μία καλή ομάδα και πήραν την ισοπαλία με 1-1.

Ο Πανσερραϊκός του Πάμπλο Γκαρσία είχε και πάλι ένταση στο παιχνίδι του, τρεξίματα, πίεζε ψηλά, κέρδιζε μπάλες, δημιουργούσε προϋποθέσεις και απειλήθηκε σε λίγες περιπτώσεις.

Ο Γκαρσία έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες και δεδομένων των συνθηκών με τις αποδίες και την επιπλέον μεταγραφική ενίσχυση, ο βαθμός ετοιμότητας κρίνεται θετικός.

Στο 41′ ο Πανσερραϊκός βρήκε δίχτυα μετά από εξαιρετική ενέργεια του Μούργου και εκτέλεση του Άλεξιτς με σουτ. Ο Παμλίδης στο 62′ έβγαλε τη σέντρα και ο Κόντε με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν(63′ Τσιλιγγιρης)(80′ Τσομπανίδης), Δεληγιαννίδης(46′ Μασκανάκης), Πηλέας(46′ Τσαγκαλίδης), Αυλωνίτης(46′ Γκοτζαμανίδης), Καρασαλίδης(46′ Πεταυράκης), Θυμιάνης(46′ Σταϊκος), Οικονόμου(46′ Χατζηστραβός), Σοφιανός(46′ Τομάς), Μούργος(46′ Στίνα), Ντάνκερλαι(46′ Γούλερι), Αλεξιτς(46′ Μπαιροβιτς)