Χωρίς πέντε με ΠΑΟΚ ο Πανσερραϊκός

Πάμπλο Γκαρσία

i

© intime

Χωρίς πέντε με ΠΑΟΚ ο Πανσερραϊκός

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:08 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:21 - 27.02.2024

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Μπετανκόρ για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (28/2, 20:00).

Γνωστή έγινε η αποστολή του Πανσερραϊκού για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League (28/02, 20:00). Εκτός έμεινε ο τραυματίας Μπετανκόρ, αλλά και οι τιμωρημένοι Άλεξιτς, Τομάς, Ουεντραόγκο και Χατζηστραβός.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Πανσερραϊκός:

«Με μία τελευταία προπόνηση το πρωί της Τρίτης οι κόκκινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Για την 25 αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει την ομάδα της Θεσσαλονίκης (28/02, 20:00) στον δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα της.

Ο Πάμπλο Γκαρσία πήρε 20 παίκτες στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Χοβάν, Κατσίκας, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας, Ντάνκερλουι, Μορέϊρα, Οικονόμου, Στάϊκος, Σοφιανός, Μούργος, Ουάρντα, Γούλερι, Διαμαντής, Θυμιάνης, Γκοτζαμανίδης, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου.

Εκτός και ο Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ - Με πολλές απουσίες η αποστολή για Πανσερραϊκό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:51 - 27.02.2024

Εκτός και ο Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ - Με πολλές απουσίες η αποστολή για Πανσερραϊκό

Ούτε τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του ο Ράζβαν Λουτσέσκου για το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό, με το απουσιολόγιο του Ρουμάνου τεχνικού να είναι γεμάτο.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Μπετανκόρ, που παραμένει τραυματίας και οι Άλεξιτς, Τομάς, Ουεντραόγκο, Χατζηστραβος που είναι τιμωρημένοι και έπρεπε να δηλωθούν να εκτίσουν την ποινή τους έως το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος».