«Βασιλιάς» της Θεσσαλονίκης ο Ηρακλής, 0-3 τον ΠΑΟΚ Β'

«Βασιλιάς» της Θεσσαλονίκης ο Ηρακλής, 0-3 τον ΠΑΟΚ Β'

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:07 - 26.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:52 - 26.05.2023

Ο Ηρακλής επικράτησε για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' με 3-0, για την 27η αγωνιστική της Super League 2.

Για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν ο Ηρακλής επιβλήθηκε εκτός έδρας κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' με 3-0, με φόντο την 27η αγωνιστική της Super League 2. 

Η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου πέτυχε την 13η νίκη της στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 49 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρέμεινε στην 4η θέση της κατάταξης με 45 πόντους.  

Ηρακλής: «Παρέδωσε τις μετοχές ο κ. Ευγενίου, απέσυραν το ενδιαφέρον τους οι κ. Κούγιας και Παπαδόπουλος»
SUPER LEAGUE 2

11:01 - 26.05.2023

Ηρακλής: «Παρέδωσε τις μετοχές ο κ. Ευγενίου, απέσυραν το ενδιαφέρον τους οι κ. Κούγιας και Παπαδόπουλος»

Ο Ηρακλής έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του πως ο Στράτος Ευγενίου παρέδωσε τις μετοχές της ομάδας τον Ερασιτέχνη. Οι Αλέξης Κούγιας και Τομ Παπαδόπουλος απέσυραν το ενδιαφέρον τους.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. καθώς πίεζε για να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Στο 24' ήρθε η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς για τον Ηρακλή με το σουτ του Τομάς να καταλήγει στο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κόστα Άλεξιτς έδωσε το προβάδισμα στους «κυανόλευκους».    

Στην επανάληψη ο «Γηραιός» διπλασίασε τα τέρματά του στο ματς με τον πρώτο της σκόρερ στο πρωτάθλημα Κόστα Άλεξιτς. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Τομάς με σουτ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Το μόνο που κατάφεραν οι «ασπρόμαυροι« ήταν το σουτ του Νινούα στο 39' που κατέληξε στο δοκάρι. 

ΠΑΟΚ Β (Σνάουτσνερ): Μπαλωμένος, Μελετίδης (57’ Γκορντεζιάνι), Κωττάς, Μορικέλι (46’ Παναγιώτου), Κιτσάκης, Ουεντραόγκο, Νινούα (46’ Γρόσδης), Τασιούρας, Χατζηστραβός, Δαρέλας, Μπράντονιτς (77’ Σπυράκος) 

Ηρακλής (Τσιώλης): Παλαβράκης, Παπαστεριανός, Σιούτας, Βιτλής, Πανάγου (85’ Τότσκα), Αλβάρες (67’ Δόρης), Σίλβα (85’ Χερίτραντας), Πατράλης (67’ Δοϊρανλής), Τομάς, Κουντουριώτης (57’ Κούστα), Άλεξιτς