Απρόοπτο για τον ΠΑΟΚ με Κωνσταντέλια πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

© Intime

Απρόοπτο για τον ΠΑΟΚ με Κωνσταντέλια πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 19:07 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:12 - 11.02.2024

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής υπάρχει για τον ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αφού ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ανέβασε πυρετό και βρίσκεται στην αποστολή με αγωγή.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ στην Τούμπα για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Στόχος των δύο ομάδων είναι η νίκη, αφού από τη μία η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αυξήσει τη διαφορά στους πέντε από την Ένωση, ενώ η ΑΕΚ με «διπλό» ανεβαίνει στην κορυφή. 

window.setTimeout(function (){const cssHref='https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566';if (!document.querySelector(`[href="${cssHref}"]`)){let scriptCss=document.createElement('link');scriptCss.href=cssHref;scriptCss.rel='stylesheet';scriptCss.type='text/css';document.body.appendChild(scriptCss);}const scriptSrc='https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js';if (!document.querySelector(`[src="${scriptSrc}"]`)){let scriptTag=document.createElement('script');scriptTag.src=scriptSrc;scriptTag.defer=true;scriptTag.onload=function (){let widgetLoaderConfig={CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com',ODD_CLIENT: 'default',APP_LINK: 'desktop',API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/',API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e',LANG: 'el',REQUEST_INTERVAL: 30,ENABLE_BET_SLIP: false,AUTHOR: false,THEME: "light",TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr",LINK_OPTIONS_V2: {'player': {'url': '/podosfairo/paixtes/{playerId}'},'team': {'url': '/podosfairo/{teamId}'},'tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{tournamentId}'},'match': {'url': '/podosfairo/agonas/{matchId}','sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'}},'configuration': {'newWindow': false},'standings_tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{standingsId}/vathmologies'}}};window.setTimeout(function (){new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}, 200);};document.head.appendChild(scriptTag);} else {new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}}, 0);

Ωστόσο ο Ράζβαν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Πιο αναλυτικά ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ανέβασε πυρετό και θα μείνει εκτ΄ςο για το ντέρμπι. Ο Έλληνας επιθετικός του «δικεφάλου» είναι όμως στην αποστολή με αγωγή και αν χρειαστεί τότε μπορεί να μπει για να βοηθήσει. 

Μάλιστα ήταν να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ με την Ένωση, αλλά ο πυρετός της τελευταίας στιγμής τον άφησε εκτός. Τη θέση του νεαρού παίκτη του «δικεφάλου» την πήρε ο Μουργκ. 

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }