Τα βίντεο που δείχνουν πως ξεκίνησαν όλα στην Τούμπα μετά τη χειραψία Αλμέιδα - Λουτσέσκου

Τα βίντεο που δείχνουν πως ξεκίνησαν όλα στην Τούμπα μετά τη χειραψία Αλμέιδα - Λουτσέσκου

Sportal newsroom 18:08 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 17.05.2024

Δείτε το βίντεο, στο οποίο φαίνεται πως ξεκίνησε το επεισόδιο στην Τούμπα με τον Ματίας Αλμέιδα έπειτα από τη λήξη του ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.

Το βράδυ της Κυριακής (28/04) η ΑΕΚ βρέθηκε αγκαλιά με το 14ο πρωτάθλημα στην ιστορία της, όμως δεν κατάφερε να διαχειριστεί το προβάδισμα που απέκτησε στο 75ο λεπτό και γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας με 3-2. Μία ήττα που δεν της αφαίρεσε τον ρόλο του ξεκάθαρου φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά κράτησε «ζωντανούς» Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στη «μάχη».

Το φινάλε του ντέρμπι «Δικεφάλων» όμως πέρα από συγκλονιστικό και ανατρεπτικό ήταν και επεισοδιακό, καθώς είδαμε τον Ματίας Αλμέιδα να έχει ένα πρωτοφανές ξέσπασμα. Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο ίδιος φρόντισε να ζητήσει συγγνώμη γι' αυτή την ακραία αντίδραση του.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Ματίας Αλμέιδα πήγε προς τη μεριά του Ράζβαν Λουτσέσκου, προκειμένου να του δώσει το χέρι του και να τον συγχαρεί για τη νίκη της ομάδας του. Και λίγα δευτερόλεπτα μετά τη χειραψία των δύο προπονητές η κάμερα «έπιασε» τον Ματίας Αλμέιδα σε έξαλλη κατάσταση και τους δύο πάγκους να γίνονται ένα κουβάρι.

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του, με τον ίδιο να εμφανίζεται σε μία κατάσταση την οποία δεν έχουν συνηθίσει να τον βλέπουν οι φίλαθλοι. Μάλιστα, ο προπονητής της Ένωσης ήταν τόσο έξαλλος, που την ώρα του καυγά άρπαξε έναν άνθρωπο από τον λαιμό, ο οποίος ήταν διαπιστευμένος και ήταν της ΔΕΑΒ.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η ΔΕΑΒ κάλεσε τον τεχνικό της ΑΕΚ σε απολογία για τη συμπεριφορά του στο φινάλε του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ κάλεσε και τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι θ' απολογηθούν για το πανό, που σηκώθηκε στη Θύρα 4 πριν από το παιχνίδι.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δείχνει πως ξεκίνησαν όλα στην Τούμπα μετά τη χειραψία Αλμέιδα - Λουτσέσκου: