Υποσχέθηκε αλλαγές κι ενίσχυση ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ – Προβληματισμένος ο Μπότο

Ο Γιώργος Σαββίδης μίλησε με οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Υποσχέθηκε αλλαγές κι ενίσχυση ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ – Προβληματισμένος ο Μπότο

Sportal newsroom 09:49 - 25.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:49 - 25.05.2023

Ο Γιώργος Σαββίδης στη συνάντηση που είχε με εξαγριωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί και προανήγγειλε αλλαγές.

Στον κόσμο του ΠΑΟΚ επικρατεί οργή για την απώλεια του Κυπέλλου.

Δεν είναι τόσο η ήττα, όσο ότι η ΑΕΚ έπαιξε σχεδόν σε όλο το ματς με παίκτη λιγότερο και οι Θεσσαλονικείς φλυαρούσαν στο δεύτερο ημίχρονο κι έδειχναν να συμβιβάζονται με το μοιραίο. Μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ μετά τη λήξη του τελικού συγκεντρώθηκε στην Τούμπα και περίμενε την επιστροφή της αποστολής από τον Βόλο.

Οι εξαγριωμένοι οπαδοί απαίτησαν να μιλήσουν με τον Γιώργο Σαββίδη, στελέχη της ΠΑΕ και με τους παίκτες. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την επιστροφή της ομάδας, όπου οι φίλοι του ΠΑΟΚ εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την εικόνα της ομάδας. Τόσο στον τελικό, όσο και στη διάρκεια του αγώνα. Όπως και τα παράπονά τους για το ρόστερ και τα λάθη που έγιναν στον σχεδιασμό.

«Κι εμείς πονάμε ηθικά και οικονομικά», φέρεται να είπε ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος έδειχνε ν’ αντιλαμβάνεται πλήρως την πίκρα του κόσμου. Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη, προανήγγειλε αλλαγές σε όλους τους τομείς και σε ό,τι αφορά το ρόστερ, ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση. Στη συνέχεια οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν συζήτηση και με τους παίκτες, στους οποίους σε κόσμιο πλαίσιο εξέφρασαν τα παράπονά τους.

Ο τεχνικός διευθυντής Ζοσέ Μπότο, παράλληλα, ήταν εμφανώς στενοχωρημένος και προβληματισμένος μετά τη λήξη του τελικού.

Ο Πορτογάλος δεν επέστρεψε με την αποστολή, αλλά αποχώρησε με ιδιωτικό αυτοκίνητο από το Πανθεσσαλικό. Δεδομένα, θα γίνει σύσκεψη κορυφής στον ΠΑΟΚ, έχουν παρθεί ήδη αποφάσεις, αλλά μετά την απώλεια του τίτλου και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, ίσως χρειαστούν πιο δραστικές αλλαγές και δεν θα πρέπει ν' αποκλειστούν εξελίξεις.