Οι παίκτες του ΠΑΟΚ αποθεώθηκαν για την πρόκριση (vid)

ΠΑΟΚ - Αμπερντίν

i

© Glomex

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ αποθεώθηκαν για την πρόκριση (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:36 - 09.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:41 - 09.11.2023

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ χειροκρότησε τους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου για την πρόκριση, παρά την ισοπαλία κόντρα στην Αμπερντίν.

Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρόκριση στον 7ο όμιλο του Conference League παρά την... γκέλα.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου υποδέχτηκε τους Σκωτσέζους στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Conference League κι έμεινε στην ισοπαλία σε ένα ματς που χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες κυρίως για τους γηπεδούχους (2-2).

Μετά τη λήξη του ματς, το σύνολο του Ρουμάνου τεχνικού χειροκροτήθηκε από τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στη γήπεδο, οι οποίοι έδωσαν το σύνθημα νίκης για τον επερχόμενο «τελικό» πρωτιάς στη Φρανκφούρτη κόντρα στην Άιντραχτ.

Λουτσέσκου: «Θα παίζουμε έως την άνοιξη - Η ομάδα έπαιξε φανταστικά σήμερα»

«Προκριθήκαμε παιδιά! Είμαστε ακόμα στην πρώτη θέση, συνεχίζουμε χωρίς ήττα. Θυμάμαι τη στιγμή που ξεκινήσαμε στην Ευρώπη, κανείς δεν πίστευε ότι θα προκριθούμε. Και τώρα θα παίζουμε έως την άνοιξη. Η ομάδα έπαιξε φανταστικά σήμερα. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Ένας αντίπαλος που πιέζει, που ξέρει να αμύνεται.

Από μηδέν ή μία ευκαιρία κατάφεραν να σκοράρουν δύο γκολ. Αυτό είναι που με ενοχλεί περισσότερο. Το πρώτο από μία σέντρα που δεν είχαμε καλή τοποθέτηση και το δεύτερο από μια φανταστική εκτέλεση φάουλ. Αλλά εμείς δείξαμε χαρακτήρα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη όμως. Αυτό μας αφήνει μια πικρία», δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός μετά το ματς.