Από τον Μπίσεσβαρ στον Κωνσταντέλια: Η τελετή παράδοσης - παραλαβής στο Πανθεσσαλικό (gallery)

Κωνσταντέλιας - Μπίσεσβαρ

i

© Sportal / Tourette Photography

Από τον Μπίσεσβαρ στον Κωνσταντέλια: Η τελετή παράδοσης - παραλαβής στο Πανθεσσαλικό (gallery)

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ο διεθνής Σουριναμέζος δίνει την σκυτάλη στον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Την τελευταία του παράσταση φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ έδωσε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ το βράδυ της Τετάρτης (24/5) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο 36χρονος διεθνής Σουριναμέζος πέρασε ως αλλαγή στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στο 60'. 

Ο Μπίσεσβαρ έδειξε την κλάση του στο 77'. Ο Σουριναμέζος με κάθετη τρύπα τροφοδότησε τον Τάισον μέσα στην περιοχή της «Ένωσης», αυτός έστρωσε στον Αουγκούστο και του σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ. 

Μετά από επτά χρόνια ο 36χρονος μέσος αποχαιρετά τον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται και δεν θα ανανεωθεί. Με τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά» ο Μπίσεσβαρ αγωνίστηκε 251 φορές, έχοντας 27 γκολ και 41 ασίστ. Κατέκτησε τρεις φορές το Κύπελλο Ελλάδας (2017,2018, 2019). Το 2019 πανηγύρισε και το πρωτάθλημα. Τη φετινή σεζόν δεν κατάφερε να πανηγυρίσει κάποιον τίτλο, αφού και οι δύο κατέληξαν στα χέρια της ΑΕΚ

Ο Μπίσεσβαρ δίνει την σκυτάλη στον Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο νεαρός μέσος είναι αναμφίβολα η μεγάλη έκπληξη της χρονιάς και τα πρώτα δείγματα του τη φετινή σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο γενούν μεγάλες προσδοκίες για την συνέχεια. 

Ο 20χρονος Βολιώτης μέσος αγωνίστηκε σε 44 ματς σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, έχοντας τρία γκολ και έξι ασίστ. Το highlight του «μάγου» του ΠΑΟΚ καταγράφηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2023. Ο Κωνσταντέλιας έκανε μία από τις καλύτερες ασίστ που έχουμε δει στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αφού ήταν εκτός μεγάλης περιοχής της ΑΕΚ πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο και δεν κατάφερε κανείς να του πάρει την μπάλα, έκανε τρία «γκελάκια» ξαπλωμένος στο χορτάρι και πάσαρε στον Νάρεϊ, με τον τελευταίο να εξαπολύει ένα δυνατό σουτ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη του ΠΑΟΚ.

«Απλώς μου βγήκε, το έκανα. Όχι δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό ούτε στην προπόνηση. Απλά έγινε...», δήλωσε μετά το ματς για την μαγική ασίστ ο Κωνσταντέλιας. 

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της «Ένωσης» με 2-0 και ένας από τους ανθρώπους που συνέβαλαν στη νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν ο Βολιώτης μέσος. 

Την νέα σεζόν ο Κωνσταντέλιας θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και να βοηθήσει τους Θεσσαλονικείς να φθάσουν σε κάποιον τίτλο, καθώς φέτος δεν πανηγύρισαν κάποιο τρόπαιο.