Φίλοι του ΠΑΟΚ αποδοκίμασαν την αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» έξω από το γήπεδο της Τούμπας (vid)

Φίλοι του ΠΑΟΚ αποδοκίμασαν την αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» έξω από το γήπεδο της Τούμπας (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:33 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:35 - 11.03.2024

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη μερικοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αποδοκίμασαν την «ασπρόμαυρη» αποστολή έξω από το γήπεδο της Τούμπας.

Ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, καθώς επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ στην άδεια Τούμπα στην πρεμιέρα των playoffs χάρη στο γκολ του Λορέν Μορόν, ρίχνοντάς τον παράλληλα από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan Super League.

Μετά την εντός έδρας ήττα από τους «κίτρινους» έλαβαν χώρα αποδοκιμασίες προς την αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» έξω από το γήπεδο της Τούμπας. Με αυτόν τον τρόπο οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θέλησαν να δείξουν την απογοήτευσή τους για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών.

Για τα αίτια της ήττας και τη σημασία της μίλησε μετά το τέλος του ντέρμπι ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε: «Σε αυτά τα παιχνίδια με αντιπάλους που αμύνονται χαμηλά πρέπει να έχεις υπομονή, περιμένοντας μία ευκαιρία για να ανοίξεις το παιχνίδι. Βρισκόμαστε στο τέλος ενός εξαντλητικού προγράμματος που μας στράγγισε, είναι μία δύσκολη φάση που καλείσαι να έχεις ένταση για την πρώτη απόφαση, το πρώτο κοντρόλ. Είναι κάτι που μας λείπει.

Οι παίκτες έχουν πιέσει τον εαυτό τους σε όλη τη σειρά των παιχνιδιών, δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις αυτή την ενέργεια, είναι κάτι που μας έλειψε σήμερα. Ο Άρης ήρθε για την ισοπαλία αρχικά και ό,τι περισσότερο μπορεί. Και με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ κάναμε ένα λάθος δίνοντας γκολ στον αντίπαλο.

Δεν ήμασταν απρόβλεπτοι στα τελευταία 20 μέτρα ώστε να σκοράρουμε στο σημερινό παιχνίδι. Στο τέλος οι 3-4 ευκαιρίες μας θα πήγαιναν στον τερματοφύλακα ή έξω. Θα έπρεπε να είχαμε λίγο παραπάνω τύχη για να υπάρξει ένα διαφορετικό σκορ γιατί θέληση υπήρχε».

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την προσεχή Πέμπτη (14/3, 19:45) τη Ντίναμο Ζάγρεμπ στην Τούμπα για τη φάση των «16» του Europa Conference League, σε ένα ματς που θέλει να παλέψει για την ανατροπή μετά το εις βάρος του 2-0 στην Κροατία.

🔴Baladeros LIVE: Σφραγίδα Τερίμ στο Φάληρο, «πνιγμένος» ο Ολυμπιακός, Άρης για φίλημα & ΑΕΚ κορυφής!