ΠΑΟΚ: Απρόοπτο με Σάστρε, στην 11άδα ο Βιεϊρίνια
i

Ζοάν Σάστρε / © Intime

ΠΑΟΚ: Απρόοπτο με Σάστρε, στην 11άδα ο Βιεϊρίνια

Μια ίωση κράτησε τελικά εκτός βασικού σχήματος τον Σάστρε, με τον Βιεϊρίνια να παίρνει τη θέση του στην 11άδα του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Έτοιμος για το «αντίο» του στο 2022 είναι ο ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει (20:00) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στην αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Γνωστή έγινε ενδεκάδα του Δικεφάλου για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να συνεχίζει με την ίδια «συνταγή», έχοντας μόνο μια αλλαγή σε σχέση με το βασικό σχήμα που επέλεξε για το Αγρίνιο, και αυτή λόγω του τραυματισμού του Ελ Καντουρί, αλλά και του Σάστρε που έμεινε εκτός την τελευταία στιγμή λόγω ίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια συνεχίζει ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, με τους Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκη, Ίνγκασον και Βιεϊρίνια να συνθέτουν την αμυντική τετράδα.

Πριν την ανακοίνωση αυτής υπήρξε ένα απρόοπτο, καθώς ο Ζοάν Σάστρε ήταν να ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά μία ίωση που τον ταλαιπωρεί τον άφησε τελευταία στιγμή εκτός και τη θέση του πήρε ο Βιεϊρίνια.