ΠΑΟΚ: Δοκιμές και ερωτηματικά από Λουτσέσκου
i

Ράζβαν Λουτσέσκου/©intime

ΠΑΟΚ: Δοκιμές και ερωτηματικά από Λουτσέσκου

Μάνος Τσαλγατίδης 15:24 - 04.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:40 - 04.02.2023

Οι σκέψεις του Ρουμάνου τεχνικού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι δοκιμές ενδεκάδας και το δίλημμα για δύο θέσεις.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με το στάδιο της Τούμπας να φιλοξενεί ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι τον τελευταίο μήνα. 

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε τις δοκιμές του αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα, ωστόσο υπάρχουν δύο ερωτηματικά στο μυαλό του αναφορικά με αυτή. 

Είναι βέβαιο πως κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Κοτάρσκι, με τετράδα στην άμυνα μπροστά του, τους Ράφα, Κουλιεράκη, Ίνγκασον και Σάστρε. 

Στη μεσαία γραμμή ο Αουγκούστο έχει σίγουρα φανέλα βασικού και δίπλα του υπάρχουν σκέψει για το αν θα ξεκινήσει ο Ντάντας ή ο Σβαμπ. Ο Πορτογάλος πάντως έχει ένα ελάφρύ προβάδισμα. 

Ο Κωνσταντέλιας θα είναι το δεκάρι του ΠΑΟΚ και στα άκρα της επίθεσης θα βρεθούν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Νάρει. 

Όσον αφορά την κορυφή αυτής, θέση διεκδικούν τόσο ο Ολιβέιρα, όσο και ο Μπράντον, αλλά ο πρώτος είναι το φαβορί για να ξεκινήσει.

 Ο λόγος που ο προπονητής του ΠΑΟΚ κάνει σκέψεις για την θέση του εννιαριού είναι διότι ο Πορτογάλος και ο Ισπανός είναι δύο διαφορετικού είδους ποδοσφαιριστές, με τον έναν να έχει στοιχεία που λείπουν από τον άλλο.

 Για παράδειγμα ο Μπράντον είναι πιο ταχύς και έχει την ευχέρεια να πιέζει την αντίπαλη άμυνα δίχως σταματημό. Από την άλλη ο Ολιβέιρα είναι πιο συμμετοχικός, πιο δυνατός και με αντοχή στις δυνατές μονομαχίες, ενώ έχει και μεγαλύτερη έφεση στο σκοράρισμα.