ΠΑΟΚ: Εξελίσσεται σε… σήριαλ η υπόθεση Μάρτινς
i

ΠΑΟΚ/©Intime

ΠΑΟΚ: Εξελίσσεται σε… σήριαλ η υπόθεση Μάρτινς

Σε σήριαλ πάει να εξελιχτεί η υπόθεση ΠΑΟΚ- Φάμπιο Μάρτινς, αφού μέχρι τώρα δεν έχει σημειωθεί ουσιαστική εξέλιξη, που να ανοίξει το δρόμο για την έλευσή του στην Τούμπα.

Στάσιμη φαίνεται να μένει προς το παρόν η υπόθεση της μεταγραφής του Φάμπιο Μάρτινς στον ΠΑΟΚ. Ο 29χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι ο πρώτος στη λίστα του Δικεφάλου, ωστόσο προς το παρόν υπάρχει διαφορά, που πρέπει να καλυφθεί για να γίνει η μεταγραφή.

Η πλευρά του Μάρτινς ξεκίνησε τη συζήτηση από το ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο, ποσό που κρίθηκε μεγάλο, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε από χαμηλότερα, και μέχρι τώρα δεν έχουν αρχίσει οι δύο πλευρές να… συγκλίνουν, ώστε να προκύπτει έδαφος για συμφωνία.

Από την πλευρά του ο Μάρτινς φαίνεται ότι δεν βιάζεται, ενώ οι «ασπρόμαυροι» του δείχνουν πως δεν είναι είναι διατεθειμένοι να φτάσουν τόσο ψηλά στο οικονομικό κομμάτι.

Μπότο: «Βραζιλία και Πορτογαλία οι καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ»
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

20:30 - 23.11.2022

Μπότο: «Βραζιλία και Πορτογαλία οι καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ»

Ο Ζοσέ Μπότο μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Πορτογαλίας έκανε τις προβλέψεις του για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από τη δική του πλευρά, ο Ράζβαν Λουτσέσκου περιμένει ενίσχυση και το έδειξε και μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕ Λεμεσού την Πέμπτη.

Σε ό,τι αφορά τις εναλλακτικές επιλογές, στην περίπτωση που δεν προχωρήσει του Μάρτινς, είναι γνωστό ότι στην Τούμπα υπάρχουν τουλάχιστον δύο παίκτες, που έχουν προταθεί, με την προοπτική να αποκτηθούν ως δανεικοί με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι και θεωρούνται ελκυστικές περιπτώσεις. Πρόκειται για παίκτες που αγωνίζονται κυρίως πίσω από τον φορ και είναι ενεργοί σε ομάδες, αλλά για την ώρα αυτές οι επιλογές δεν έχουν ενεργοποιηθεί.