«Συναγερμός» στον ΠΑΟΚ: Έξι ποδοσφαιριστές θα χάσουν το ντέρμπι με τον Άρη αν... κιτρινιστούν

Παίκτες του ΠΑΟΚ

i

© Intime

«Συναγερμός» στον ΠΑΟΚ: Έξι ποδοσφαιριστές θα χάσουν το ντέρμπι με τον Άρη αν... κιτρινιστούν

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:47 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:29 - 29.05.2024

Έξι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό...

Το ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό βάφτηκε «ασπρόμαυρο» και αποτελεί παρελθόν!

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της κορυφής και πλέον στρέφει την προσοχή της στην σπουδαία εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, η οποία είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη (15/5, 20:00).

Σε αυτό το ματς απέναντι στο «τριφύλλι», έξι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς βρίσκονται στο όριο καρτών κι αν δεχτούν ακόμη μία κίτρινη, θα απουσιάσουν από το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο λόγος γίνεται για τους Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Τόμας, Μπάμπα, Ότο και Κουλιεράκη, οι οποίοι αποτελούν σημαντικά «εργαλεία» στη φαρέτρα του Λουτσέσκου.

Έτσι παίρνει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα - Οι νίκες που χρειάζεται και το «δώρο» που θέλει

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο εξ αναβολής ντέρμπι (5η αγωνιστική) της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό και πλέον έχουμε μάχη για δύο!

Η ομάδα του Λουτσέσκου επικράτησε με 2-0 των Πειραιωτών χάρη στα γκολ των Τάισον και Ζίβκοβιτς κι έφτασε τους 74 πόντους, ούσα πλέον στο -1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Δείτε τη βαθμολογία του μίνι πρωταθλήματος:

Με αυτά τα δεδομένα που υπάρχουν, εάν ο ΠΑΟΚ θέλει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα πρέπει να κάνει το 2/2 στις εναπομείναντες αγωνιστικές και να περιμένει ένα... δώρο.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει μπροστά της το ντέρμπι στην Τούμπα με τον Παναθηναϊκό, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα κοντραριστεί με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι ασπρόμαυροι χρειάζονται το απόλυτο (2 νίκες) και ταυτόχρονα η ΑΕΚ να μην κερδίσει στο Φάληρο. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια τεράστια έκπληξη, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να περιμένει ένα... δώρο από τους Πειραιώτες.

Το πρόγραμμα του μίνι πρωταθλήματος:

Τετάρτη 15 Μαΐου (9η αγωνιστική)

18:00 Λαμία - Άρης

20:00 Ολυμπιακός - ΑΕΚ

20:00 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Κυριακή 19 Μαΐου (10η αγωνιστική)

20:00 ΑΕΚ - Λαμία

20:00 Άρης - ΠΑΟΚ

20:00 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός