Οστικό οίδημα στον αστράγαλο ο Κωνσταντέλιας - Τρεις με τέσσερις εβδομάδες ο χρόνος αποθεραπείας του

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

©intime

Οστικό οίδημα στον αστράγαλο ο Κωνσταντέλιας - Τρεις με τέσσερις εβδομάδες ο χρόνος αποθεραπείας του

Μάνος Τσαλγατίδης 15:53 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:08 - 29.05.2024

Οστικό οίδημα στον αριστερό αστράγαλο υπέστη ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μετά το παιχνίδι με τον Άρη, με τον χρόνο απουσίας του να είναι 3-4 εβδομάδες.

Ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής (19/5) πέρασε από το Βικελίδης νικώντας τον Άρη με 2-1 και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος, για τέταρτη φορά στην ιστορία του και για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2018-19.

Ωστόσο από το παιχνίδι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έφυγε με ένα άσχημο «σουβενίρ». Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο νεαρός μεσοεπιθετικός δέχτηκε ένα κακό μαρκάρισμα από τον Βερστράτε, με τον Βέλγο να δέχεται την κίτρινη κάρτα από τον Ισραηλινό διαιτητή. Στο 80ο λεπτό μάλιστα ο Έλληνας διεθνής βγήκε αλλαγή με τον Νάσμπεργκ να παίρνει τη θέση του.

Ο 21χρονος μετά τις εξετάσεις που έκανε, φάνηκε ότι έχει τελικά οστικό οίδημα στον αριστερό αστράγαλο, με τον χρόνο αποθεραπείας του να υπολογίζεται στις τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Ο Κωνσταντέλιας αυτή τη σεζόν βοήθησε αρκετά τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση της Stoiximan Superleague, αλλά και στην πορεία μέχρι τους «8» του Conference League. Σε 55 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρήκε δίχτυα 14 φορές και μοίρασε άλλες οκτώ ασίστ.