Οι δοκιμές του Λουτσέσκου για την Ελσίνκι

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Οι δοκιμές του Λουτσέσκου για την Ελσίνκι

Μάνος Τσαλγατίδης 10:40 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:41 - 14.12.2023

Πώς αναμένεται να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο του ματς για τους ομίλους του UEFA Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου θα μπει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας για να αντιμετωπίσει την φινλανδική Ελσίνκι, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa Conference League. Το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου παραμένει αήττητο στην έως τώρα ευρωπαϊκή του πορεία και δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να σπάσει αυτό το σερί.

Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί πως ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στη φάση των «16» της διοργάνωσης της UEFA, καθώς έχει προκριθεί ως πρώτος από την πέμπτη αγωνιστική μετά και τη νίκη του επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως θα πάρει αψήφιστα τον αγώνα κόντρα στην Ελσίνκι και αυτό φαίνεται και από τις δοκιμές του Ράζβαν Λουτσέσκου στην προπόνηση της Τετάρτης 13/12.

Σαφώς κάτω από τα δοκάρια επιλέχθηκε ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, με τους Ράφα Σοάρες, Μιχαηλίδη (δοκιμάστηκε και ο Κουλιεράκης), Έκονγκ και Κεντζιόρα να τοποθετούνται στην αμυντική τετράδα των «ασπρόμαυρων».

Στη μεσαία γραμμή οι Οζντόεφ και Μεϊτέ δείχνουν να έχουν το προβάδισμα για να ξεκινήσουν, ενώ η μεσοεπιθετική τριάδα του Δικεφάλου πιθανότατα θα αποτελείται από τους Τάισον, Μουργκ και Ντεσπόντοφ. Πρέπει να τονιστεί πως ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι εκτός αποστολής, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος.

Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης ο Μπράντον Τόμας δείχνει φαβορί για να ξεκινήσει στο τελευταία παιχνίδι του ΠΑΟΚ για λογαριασμό των ευρωπαϊκών ομίλων.

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!