Επική συνάντηση ΠΑΟΚτσή με Τουρκάλα ρεπόρτερ στην Αθήνα: «Καλή η Φενέρ, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερος» (vid)

Η παρέμβαση ΠΑΟΚτσή

i

© PrtScr

Επική συνάντηση ΠΑΟΚτσή με Τουρκάλα ρεπόρτερ στην Αθήνα: «Καλή η Φενέρ, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερος» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:25 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:26 - 11.04.2024

Το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο «A Spor», έκανε ρεπορτάζ για την ποδοσφαιρική και πολιτιστική πλευρά της Αθήνας και η παρέμβαση ενός ΠΑΟΚτσή «έκλεψε» την παράσταση.

Σε ρυθμούς Conference League κινούνται άπαντες στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ!

Λίγες ώρες πριν το εντός έδρας ματς των Πειραιωτών στο Φάληρο με τη Φενέρ, το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο «A Spor» έκανε ρεπορτάζ για την ποδοσφαιρική και πολιτιστική πλευρά της Αθήνας.

Η ρεπόρτερ του καναλιού, Ντενίζ Σατάρ, βρέθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο όπου φιλοξενήθηκαν οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες, ενώ έπειτα η κάμερα μεταφέρθηκε στους δρόμους γύρω γύρω από το Μουσείο της Ακρόπολης, αλλά και σε σοκάκια στο κέντρο της πόλης.

Όσον αφορά στο αθλητικό κομμάτι, η γνωστή ρεπόρτερ στάθηκε στο ισχυρό κίνητρο που έχουν οι δύο ελληνικές ομάδες που έχουν πάρει την πρόκριση για τους «8», καθώς ο φετινός τελικός του Conference League θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Ο τελικός του Conference League είναι πολύ σημαντικός φέτος για τους Έλληνες γιατί διεξάγεται στο «σπίτι» της ΑΕΚ, την Opap Arena. Τόσο οι οπαδοί των δύο ομάδων όσο οι παίκτες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού θέλουν να είναι στον τελικό», ανέφερε η Ντενίζ Σατάρ.

Στο τέλος του ρεπορτάζ, την παράσταση «έκλεψε» ένας φίλος του ΠΑΟΚ, ο οποίος συνάντησε την Ντενίζ Σατάρ. Ο ίδιος μίλησε σε άπταιστα τούρκικα κι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλή η Φενέρ, αλλά καλύτερος ο ΠΑΟΚ».

Δείτε το απολαυστικό βίντεο: