ΠΑΟΚ: «Φευγάτος» ο Μουργκ
i

Μουργκ / ©Intime

ΠΑΟΚ: «Φευγάτος» ο Μουργκ

Μάνος Τσαλγατίδης 18:06 - 02.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:44 - 02.12.2022

Ο Τόμας Μουργκ είναι εκτός πλάνων του Ρασβάν Λουτσέσκου και ο Ζοσέ Μπότο έχει αναλάβει την ευθύνη να του βρει ομάδα.

Ο Τόμας Μουργκ δεν υπολογίζεται από τον Ρασβάν Λουτσέσκου. Και ο «Δικέφαλος» προσπαθεί είτε να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή είτε να τον δανείσει. 

Μια απόφαση που μοιάζει απόλυτα λογική, καθώς από τη στιγμή που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού, δεν έχει και νόημα να πληρώνουν οι «ασπρόμαυροι» ένα τόσο μεγάλο ποσό για το συμβόλαιό του. 

Με αφορμή την παρουσία του «Δικέφαλου» στην Κύπρο, ο Ζοσέ Μπότο το Σάββατο 3/12 θα βρεθεί στην Πάφο, προκειμένου να έχει μια σειρά επαφών με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή της ομώνυμης ομάδας, Γκαΐθκα Μεντιέτα.

Επαφές οι οποίες θα έχουν ως κύριο θέμα τον Τόμας Μουργκ. Άλλωστε η Πάφος είχε ενδιαφερθεί και παλαιότερα για τον Αυστριακό μεσοεπιθετικό. Ο Ζοσέ Μπότο μάλιστα θα παρακολουθήσει και το παιχνίδι της Πάφου με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. 

Υπενθυμίζεται πως ο Μουργκ ήρθε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2020 ως αντί-Πέλκας, ωστόσο ποτέ δεν κατάφερε να αναπληρώσει το κενό του Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικού, που πλέον αγωνίζεται στην αγγλική Χαλ. 

Ο 28χρονος Αυστριακός έχει φορέσει τη φανέλα με τον «Δικέφαλο» στο στήθος 76 φορές, με απολογισμό 9 τέρματα και 5 ασίστ.