Γεύμα συσπείρωσης στον ΠΑΟΚ ενόψει Ντίναμο Ζάγκρεμπ

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ

i

© Intime

Γεύμα συσπείρωσης στον ΠΑΟΚ ενόψει Ντίναμο Ζάγκρεμπ

Γεύμα ενότητας και τόνωσης της ψυχολογίας ετοιμάζεται στον ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση της σημερινής (12/3) προπόνησης.

Στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις του, ο ΠΑΟΚ παρουσίασε τον κακό του εαυτό και μέτρησε ισάριθμες ήττες.

Αρχικά στο Ζάγκρεμπ, στο πρώτο ματς για τους «16» του Conference League, ο Δικέφαλος «πλήρωσε» τα λάθη του και ηττήθηκε από την Ντίναμο, η οποία χάρη στα γκολ του Πέτκοβιτς πήρε προβάδισμα πρόκρισης (2-0).

Λίγες μέρες αργότερα ακολούθησε το ντέρμπι της Τούμπας με τον Άρη, εκεί που οι κιτρινόμαυροι με σκόρερ τον Μορόν έφυγαν με το διπλό από την Τούμπα.

Με αφορμή αυτά τα δύο στραβά αποτελέσματα, πάρθηκε η απόφαση για ένα γεύμα συσπείρωσης. Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία του Αντελίνο Βιεϊρίνια οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου θα γευματίσουν μαζί μετά τη σημερινή (12/3) προπόνηση σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, σε μία προσπάθεια αποφόρτισης και χαλάρωσης, πριν τον «τελικό».

Θυμίζουμε πως την ερχόμενη Πέμπτη (14/3, 19:45) ο Δικέφαλος θα τεθεί αντιμέτωπος και πάλι με την Ντίναμο στο πλαίσιο της ρεβάνς, με φόντο τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Γερμανός διαιτητής στο ΠΑΟΚ - Ντίναμο Ζάγκρεμπ

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ορίστηκε ο 39χρονος Γερμανός διαιτητής Χαρμ Όσμερς, έχοντας ως βοηθούς τούς συμπατριώτες του Ρόμπερτ Κέμπτερ και Ντόμινικ Σκάαλ. Τέταρτος θα είναι ο επίσης Γερμανός Ρόμπερτ Σρόντερ και στο VAR οι Σόρεν Στορκς και Μπέντζαμιν Μπραντ.

Τη φετινή σεζόν ο ίδιος σφύριξε δύο παιχνίδια του Europa και άλλα δύο του Conference League στη φάση των ομίλων, ενώ ήταν και σε 12 παιχνίδια της Bundesliga. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως έχει βρεθεί μόλις μία φορά στη χώρα μας, για το φιλικό ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κύπρο στις 11/11/2020.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Αλί Σαμάτα, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο πρόσφατο εκτός έδρας ματς με τη Λαμία για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή.

«Ο Άλι Σαμάτα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ οι Ζόαν Σάστρε και Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκαναν θεραπεία, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε κι αυτός θεραπεία και πρόγραμμα στο γήπεδο. Την Τρίτη (12.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία», ανέφερε μεταξύ άλλων η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.