Αποθέωση της Άιντραχτ για τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια ομάδα που αγωνίζεται ως το τέλος»

Κουλιεράκης

i

© Intime

Αποθέωση της Άιντραχτ για τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια ομάδα που αγωνίζεται ως το τέλος»

Sportal newsroom 11:07 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:07 - 27.11.2023

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ, εν όψει της μεταξύ τους αναμέτρησης για την 5η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa Conference League (30/11, 22:00).

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (30/11, 22:00). Η γερμανική ομάδα τόνισε τη μαχητικότητα του συνόλου του Ραζβάν Λουτσέσκου, εστιάζοντας στις προηγούμενες νίκες του ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο του ομίλου. Μάλιστα, στην Άιντραχτ υποστηρίζεται πως ο αγώνας της Πέμπτης έχει χαρακτήρα τελικού, καθώς όποια ομάδα επικρατήσει θα είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου και της απευθείας πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της Άιντραχτ εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που αγωνίζεται ως το τέλος. Γι' αυτό και στη φάση των ομίλων σκοράρει ακόμη και στα τελευταία λεπτά. Δεν το έκανε μόνο απέναντι στη δική μας ομάδα με το γκολ του Κουλιεράκη στον αγώνα του πρώτου γύρου, αλλά και απέναντι στην Ελσίνκι αλλά και στην Αμπερντίν. Γι' αυτό και είναι πρώτος στον όμιλο».

«Φέρνοντας ισοπαλία 2-2 με την Αμπερντίν, ο ΠΑΟΚ υπερασπίστηκε την πρωτιά στον όμιλο! Επομένως όποιος κερδίσει την Πέμπτη είναι κοντά στην πρωτιά που θα δώσει την απευθείας πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Σε διαφορετική περίπτωση ο δεύτερος του ομίλου θα πρέπει να παίξει έναν επιπλέον γύρο με μια ομάδα που θα τερματίσει 3η στους ομίλους του Europa League».

🔴Baladeros LIVE: Το «χαστούκι» του Παναθηναϊκού στο «Βικελίδης», «καυτός» Γενάρης για τον Ολυμπιακό

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!