Επιστροφή Ίνγκασον και Αουγκούστο στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Ντόουγκλας Αουγκούστο

i

Ντόουγκλας Αουγκούστο/ ©Intime

Επιστροφή Ίνγκασον και Αουγκούστο στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:00 - 14.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:02 - 14.05.2023

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για το ματς στην Τούμπα κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των play offs της Super League.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (14/5, 20:00) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των play offs της Super League. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες μετά το διπλό στο «Πανθεσσαλικό» κόντρα στον Βόλο (0-2), με σκοπό να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα και να εξασφαλίσει εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League.

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού σε ότι αφορά την ενδεκάδα στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι για ακόμη μία φορά ο Κοτάρσκι, με τους Κεντζιόρα και Ράφα στο δεξί κι αριστερό άκρο της άμυνας και τους Νάσμπεργκ και Ίνγκασον στα στόπερ.

Στον άξονα θα βρίσκονται οι Ντάντας και Αουγκούστο, ενώ οι Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας και Ζίβκοβιτς θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο για τον ΠΑΟΚ, Μπράντον Τόμας.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Ράφα, Ντάντας, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Τόμας