Η στιγμή που οπαδοί της Μπειτάρ εκτοξεύουν πυροτεχνήματα έξω από ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ (vid)

Οπαδοί της Μπεϊτάρ

i

PrtScr

Η στιγμή που οπαδοί της Μπειτάρ εκτοξεύουν πυροτεχνήματα έξω από ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ (vid)

Sportal newsroom 13:23 - 03.08.2023

Το βράδυ της Τετάρτης (02/08) οπαδοί της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ επιχείρησαν να ταράξουν την ηρεμία των μελών της αποστολής του ΠΑΟΚ.

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα, οπαδοί της Μπεϊτάρ είχαν προειδοποιήσει μέσω των social media ότι θα επισκεφτούν το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του ΠΑΟΚ και, τελικά, το έκαναν πράξη. Συγκεκριμένα, οπαδοί πέταξαν πυροτεχνήματα έξω από το ξενοδοχείο των «ασπρόμαυρων». Μάλιστα, έγινε καταγγελία στην αστυνομία και άμεσα υπήρχε η παρέμβαση της που είχε αποτέλεσμα την σύλληψη τριών φιλάθλων της ομάδας από τα Ιεροσόλυμα.

Από την πλευρά τους, οι αστυνομικές αρχές δήλωσαν πως οι τρεις που συνελήφθησαν με την κατηγορία για διαταράξη της ειρήνης, είναι 20 ετών και κάτοικοι του Ma'ale Adumim.

«Η αστυνομία έφτασε γρήγορα στο σημείο και αναγνώρισε το όχημα και τους επιβαίνοντες που εμπλέκονταν στις πράξεις. Αμέσως κατέσχεσαν κυψέλες κροτίδων μετά τη χρήση τους. Σε κάποιο σημείο, όταν οι επιβαίνοντες του οχήματος αναγνώρισαν τους αστυνομικούς, τράπηκαν σε φυγή προς τα βόρεια της Ιερουσαλήμ μέχρι που τους σταμάτησαν αστυνομικοί του σταθμού Σαλέμ και στρατιώτες της MGB. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πυροτεχνήματα», αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της ιστοσελίδας sports.walla.co.il.

Δείτε το βίντεο: