ΠΑΟΚ: Κλείδωσε η άφιξη του Τάισον στη Θεσσαλονίκη!
i

Τάισον / © Intime

ΠΑΟΚ: Κλείδωσε η άφιξη του Τάισον στη Θεσσαλονίκη!

Ο Τάισον μπαίνει στο αεροπλάνο και έρχεται για τις υπογραφές με τον ΠΑΟΚ.

Tο Σάββατο (7/1), ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σε όλα με τον Τάισον για να ενισχύσει με ποιότητα τη μεσοεπιθετική του γραμμή.

Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η άφιξη του Βραζιλιάνου αναμενόταν στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Όπως όλα δείχνουν, ο ποδοσφαιριστής θα βρεθεί στην πόλη για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές, την ερχόμενη Τετάρτη (11/1).

Υπενθυμίζεται ότι η περίπτωση του Βραζιλιάνου, αποτελεί προσωπική απόφαση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, που κάνει οικονομική υπέρβαση με την απόκτηση του Τάισον, δεδομένου ότι ο 34χρονος μεσοεπιθετικός αμείβεται με υψηλό μισθό.

Νωρίτερα πάντως υπήρξε ένα ξέσπασμα του Τάισον κατά της πρώην ομάδας του, την Ιντερνασιονάλ:

«Δεν θέλω να τον δω ούτε ζωγραφιστό μπροστά μου. Είχα ένα καλό συμβόλαιο με τη Σαχτάρ και αυτός με έπαιρνε τηλέφωνο κάθε μέρα. Αποφάσισα να αφήσω ένα ... φορτηγό λεφτά για να επιστρέψω εδώ, και να μου κάνουν αυτό. Αυτό που ήθελα περισσότερο από όλα ήταν να γίνω πρωταθλητής. Τους είπα ότι αν θέλουν να μειώσουν τον μισθό μου για να μείνω στην ομάδα, θα μπορούσαν να το κάνουν. Μόνο που αυτοί δεν ήθελαν».

Παράλληλα τοποθετήθηκε και για ένα σκάνδαλο που έλαβε χώρα στην Ιντερνασιονάλ, καθώς οι ποδοσφαιριστές της είχαν να λάβουν τα χρήματα για τα δικαιώματα της εικόνας τους, για τρεις μήνες. Έτσι, προχώρησαν σε αποχή από την προπόνηση με τον Τάισον να στοχοποιείται για αυτή τη κίνηση.

«Τα έριξαν όλα σε εμένα. Υπήρχαν 33 ποδοσφαιριστές που δεν βγήκαν για προπόνηση και για όλα έφταιγε ο Τάισον. Ο πρόεδρος δεν είχε το θάρρος να πει στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν ήμουν εγώ. Οι τύποι απλά με χτυπούσαν», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος Βραζιλιάνος.