ΠΑΟΚ: Ξεκίνησαν οι επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του Ολιβέιρα!

Νέλσον Ολιβέιρα

i

© Intime

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησαν οι επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του Ολιβέιρα!

Μάνος Τσαλγατίδης 16:40 - 16.03.2023 / Ανανεώθηκε: 16:41 - 16.03.2023

Η εισήγηση του Ράζβαν Λουτσέσκου για την παραμονή του Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ πέρασε στην επόμενη φάση.

Όπως ανέφερε το Sportal, ο Ράζβαν Λουτσέσκου εισηγήθηκε την παραμονή του Νέλσον Ολιβέιρα και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, μιας και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός εκτιμά τον Ολιβέιρα και είναι ένας από τους σημαντικούς κρίκους του παιχνιδιού του.

Άλλωστε ήταν προσωπική επιλογή του Ρουμάνου προπονητή, όταν αποκτήθηκε το 2021 για την οποία επέμενε όσο ελάχιστες φορές.

Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω έχει εισηγηθεί την ανανέωση του συμβολαίου του.

Από την ώρα που ο Πορτογάλος βρήκε τον εαυτό του μετά την δύσκολη πρώτη σεζόν με τον σοβαρό τραυματισμό και έδειξε πόσο σημαντικός μπορεί να είναι για τον ΠΑΟΚ η εισήγηση του Λουτσέσκου έγινε δεκτή από τον Ιβάν Σαββίδη και δόθηκε εντολή στον αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου, Ζοσέ Μπότο να ξεκινήσει τις επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες λοιπόν οι «ασπρόμαυροι» έχουν κάνει ήδη την πρώτη επαφή, με τις συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του να έχουν ξεκινήσει.

Μάλιστα, όχι μόνο έχουν ξεκινήσει οι επαφές, αλλά αυτές γίνονται σε καλό κλίμα, καθώς ο Πορτογάλος φορ νιώθει καλά στη Θεσσαλονίκη και θεωρεί (σωστά) πως έχει την εμπιστοσύνη τόσο του κλαμπ, όσο και του προπονητή του.