ΠΑΟΚ: Με Νάρεϊ, Τσαούση και Λύρατζη στην Κύπρο
i

Ρασβάν Λουτσέσκου/ⒸIntime

ΠΑΟΚ: Με Νάρεϊ, Τσαούση και Λύρατζη στην Κύπρο

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:15 - 26.11.2022 / Ανανεώθηκε: 13:48 - 01.12.2022

Ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει αύριο (27/11) για την Κύπρο όπου θα πραγματοποιήσει ένα ενδιάμεσο στάδιο προετοιμασίας. Οι «ασπρόμαυροι» θα δώσουν τρία φιλικά στη Μεγαλόνησο. Νάρεϊ, Τσαούσης και Λύρατζης στην αποστολή.

Ετοιμάζει βαλίτσες ο ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» αύριο θα πετάξουν για την Κύπρο και τη Λάρνακα προκειμένου να κάνουν μία μίνι προετοιμασία ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Super League. Τρία φιλικά θα δώσει ο «Δικέφαλος του Βορρά». Θα παίξει κόντρα στην Ασντόντ την Δευτέρα στις 14:30, με την ΑΕΛ Λεμεσού την Πέμπτη στις 18:30 και με τον Άρη Λεμεσού την άλλη Δευτέρα, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστή η ώρα διεξαγωγής του ματς. 

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν χθες (25/11) έπειτα από δεκαήμερη άδεια που τους είχε δώσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Απόντες από το χθεσινό πρόγραμμα ήταν οι διεθνείς (Κούρτιτς, Ίνγκασον, Ντάντας, Κωνσταντέλιας, Παναγιώτου, Κουλιεράκης και Μπαλωμένος). Όλοι τους βέβαια θα είναι κανονικά στην αποστολή για την Μεγαλόνησο. Θα απουσιάσει ο Ζίβκοβιτς που βρίσκεται στο Κατάρ και αγωνίζεται με την εθνική Σερβίας στο Μουντιάλ 2022. 

Ο Τσαούσης και ο Νάρεϊ έκαναν τεστ ετοιμότητας και ατομικό υψηλής έντασης. Ο Λύρατζης δούλεψε μόνος του. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές, ωστόσο, θα είναι κανονικά στην αποστολή για την προετοιμασία στην Κύπρο. Εκεί αναμένεται να μπουν σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Ολιβέιρα έμεινε εκτός της χθεσινής προπόνησης λόγω ίωσης και σήμερα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.