Θύρα 4: «Ο τίτλος φέρει την υπογραφή του τεράστιου μάγκα Ράζβαν Λουτσέσκου»

Θύρα 4

i

© Intime

Θύρα 4: «Ο τίτλος φέρει την υπογραφή του τεράστιου μάγκα Ράζβαν Λουτσέσκου»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:48 - 22.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:10 - 29.05.2024

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ έστειλαν το μήνυμά τους μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ τα έκανε όλα σε τέλειο βαθμό στο φινάλε και στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2023-24.

Λίγα 24ωρα μετά το σπουδαίο αυτό επίτευγμα των ασπρόμαυρων, οι οργανωμένοι οπαδοί του Δικεφάλου εξέδωσαν ανακοίνωση κι έστειλαν το δικό τους μήνυμα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει την... τιμητική του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«ΘΥΡΑ 4: ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-24

Η ΘΥΡΑ 4 συγχαίρει άπαντες στο σύλλογο, από το μεγαλομέτοχο και τη διοίκηση μέχρι και τους φροντιστές της ομάδας μας, για την κατάκτηση του πιο τρελού πρωταθλήματος στην ποδοσφαιρική ιστορία της χώρας. Την Κυριακή ολοκληρώθηκε ένας πραγματικός άθλος και οι στιγμές που ζήσαμε δεν πρόκειται να ξεχαστούν ποτέ. Θα μνημονεύονται για δεκαετίες, ως το απόλυτο παράδειγμα για το τι πραγματικά εστί Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών.

Η κατάκτηση αυτού του τίτλου φέρει την υπογραφή του αρχιτέκτονα του σύγχρονου ΠΑΟΚ, του τεράστιου μάγκα προπονητή της ομάδας μας, Ραζβαν Λουτσεσκου. Ο κοουτς κατάφερε κόντρα σε κάθε προγνωστικό να κρατήσει την ομάδα ενωμένη παρά τις δυσκολίες, να πάρει το μάξιμουμ από κάθε του παίκτη και στο τέλος να φέρει στη Θεσσαλονίκη τη μεγάλη κούπα για τρίτη φορά στη νεότερη ιστορία του συλλόγου. Και σε αυτόν αλλά και στα λιοντάρια του εντός των γραμμών αξίζουν τα πάντα και θα έχουν την παντοτινή μας ευγνωμοσύνη.

Στην τελική στροφή και με την πλάτη στον τοίχο κατάφεραν και έκαναν το απόλυτο 4/4, πρώτα με όλο το ποκ στη σειρά και για κερασάκι στην τούρτα έστησαν γλέντι στη γειτονιά αφήνοντας μερικές χιλιάδες αγάλματα (τα οποία στο μεταξύ εγκαινίασαν το μετρό) να αναρωτιούνται τι έχει γίνει.

Η Κυριακή όμως, ήταν η πραγματική γιορτή του απλού ΠΑΟΚτση. Αυτός, μην έχοντας φυσικά να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν, θύμησε απλά στον εαυτό του τι πραγματικά σημαίνει το "μια πόλη μια ομάδα", και ξεκίνησε ένα ασπρόμαυρο πάρτυ στη Θεσσαλονίκη από το προηγούμενο βράδυ, στο οποίο τα μόνα χρώματα που επιτρέπονταν ήταν το άσπρο και το μαύρο. Ο σύλλογος είναι συνυφασμένος σαν έννοια με το ΛΑΟ, και όταν ο ΛΑΟΣ είναι αποφασισμένος η συνέχεια είναι γνωστή.

Αυτός ο τίτλος ήταν νίκη του ΠΑΟΚ αλλά και νίκη του ποδοσφαίρου κόντρα σε κάθε λογής εντεταλμένους, γιουσουφακια, παραρτήματα και κομπιναδορους. Ο Δικέφαλος έδωσε γροθιά στο μαχαίρι και τα κατάφερε. Η χαρά μας δεν μπορεί να περιγραφεί με άλλα λόγια, γι'αυτό και όλος ο βορράς θα γιορτάζει ασταμάτητα όλο το καλοκαίρι.

Παράλληλα με τους εορτασμούς όμως, χρέος και στοίχημα για τη διοίκηση είναι η προστασία αλλά και η περαιτέρω ενδυνάμωση της ομάδας ώστε του χρόνου να παλέψει για να κρατήσει τον τίτλο που πανάξια κέρδισε. Οι προκριματικοί για το Τσάμπιονς Λιγκ δεν αργούν και ο ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν οφείλει να παρουσιαστεί πανέτοιμος για να δωσει τις μάχες του σε όλες τις διοργανώσεις.

Και στις μεγάλες μάχες θα είμαστε πάλι εκεί.

Μπέος: «Όποιος έταξε το πριμ, δεν είχε εμπιστοσύνη στον Καρυπίδη» - Τι είπε για Μελισσανίδη, Μάντζιο, ΕΠΟ, Σαββίδη και Γκαγκάτση
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:52 - 21.05.2024

Μπέος: «Όποιος έταξε το πριμ, δεν είχε εμπιστοσύνη στον Καρυπίδη» - Τι είπε για Μελισσανίδη, Μάντζιο, ΕΠΟ, Σαββίδη και Γκαγκάτση

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου, τη σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Θόδωρο Καρυπίδη, για τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, την υποψηφιότητα Γκαγκάτση στην ΕΠΟ και τη μεταγραφή που χάλασε από τον Άρη στον Βόλο.

Μετά τιμής,

ΘΥΡΑ 4».