Λουτσιάνο: «Οι παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα πρέπει να ευγνωμονούν τον Θεό»

Λουτσιάνο: «Οι παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα πρέπει να ευγνωμονούν τον Θεό»

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:57 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:59 - 18.04.2024

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής, Λουτσιάνο για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ (18/4, 22:00), για τη ρεβάνς της φάσης των «8» του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ την Πέμπτη (18/04, 22:00) για τη ρεβάνς της φάσης των «8» του Conference League, θέλοντας να ανατρέψει την ήττα, 1-0, στο Βέλγιο και να περάσει στην τετράδα της διοργάνωσης.

Σε μία αναμέτρηση που στιγματίστηκε από τα επεισόδια και την αστυνομική βία που επικράτησε έξω από το «Γιαν Μπρέιντελ», η Μπριζ επιβλήθηκε του Δικεφάλου (1-0) και πήρε ένα μικρό αλλά σημαντικό πλεονέκτημα, με φόντο τα ημιτελικά του Conference League. Η πρόκριση θα κριθεί στο χορτάρι της Τούμπας (η οποία θα είναι κατάμεστη), με τη ρεβάνς να αναμένεται άκρως αμφίρροπη.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής, Λουτσιάνο μίλησε στο Μετροπολις για την αναμέτρηση του Δικέφαλου του Βορρά, ενώ αναφέρθηκε και στην στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναμέτρηση απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ: «Θέλω να κερδίσει ο ΠΑΟΚ και να περάσει, η Μπριζ έδειξε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα, δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις καθώς μιλάμε για διαφορετικό επίπεδο από ότι βλέπουμε στα εγχώρια πρωταθλήματα και αν κάνουμε πρόβλεψη μπορεί να γίνουμε ρεντίκολο.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μία μεγάλη πρόκληση, μπροστά σε μία κατάμεστη έδρα, παρόμοιας της όπου δεν έχει συναντήσει ξανά η Μπριζ , απέναντι σε φιλάθλους που είναι από τους πιο σπουδαίους που υπάρχουν σε ομάδα».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας, από το ζέσταμα θα καταλάβουν ακριβώς που ήρθαν οι αντίπαλοι ενώ οι παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας θα πρέπει να ευγνωμονούν τον Θεό που έχουν καταφέρει να αγωνίζονται με αυτή τη φανέλα».