Συναγερμός στην ΕΛ. ΑΣ.: Πληροφορίες για κάθοδο των οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Θεσσαλονίκη

Συναγερμός στην ΕΛ. ΑΣ.: Πληροφορίες για κάθοδο των οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Θεσσαλονίκη

Πάνος Κορομηλάς 22:01 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:27 - 13.03.2024

Συναγερμός σήμανε στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία έλαβε πληροφορίες πως ενδεχομένως οι οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ ετοιμάζονται να έρθουν στην Ελλάδα.

Σε επαγρύπνηση βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία, η οποία έλαβε πληροφορίες πως οι οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ ετοιμάζονται να επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκη. Αφορμή στέκεται η αναμέτρηση που δίνει η ομάδα τους στην Τούμπα, αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Πέμπτης (14/3)

Συγκεκριμένα, η ΕΛ. ΑΣ. το βράδυ της Τετάρτης (13/3) έλαβε την πληροφορία ότι τουλάχιστον 80 Κροάτες οπαδοί κινούνται προς τη Θεσσαλονίκη μέσω της Αλεξανδρούπολης. Η εντολή που δόθηκε, φυσικά, ήταν πως αυτοί εφόσον φτάσουν προς την Ελλάδα, τότε θα προσαχθούν στα σύνορα.

Θυμίζουμε πως η UEFA έχει απαγορέψει την μετακίνηση Κροατών στην Ελλάδα ενόψει της αναμέτρησης, όπως ακριβώς ίσχυε και για τη μετακίνηση Ελλήνων στην Κροατία, για την αναμέτρηση του «Μαξιμίρ».

Ντίναμο Ζάγκρεμπ στους οπαδούς της: «Μην ταξιδέψετε στην Ελλάδα»

Και όλα αυτά, ενώ η ομάδα της Κροατίας ενόψει του αγώνα απηύθυνε έκκληση στον κόσμο της να μην ταξιδέψει στην Ελλάδα, μετά το γεγονός ότι η UEFA έχει απαγορεύσει την παρουσία των οπαδών της σε εκτός έδρας ματς.

«Θυμίζουμε ότι η UEFA αποφάσισε ότι δεν θα επιτρέπεται η παρουσία των οπαδών της ομάδας σε εκτός έδρας παιχνίδια τη φετινή σεζόν. Για τον λόγο αυτό απευθύνουμε έκκληση στους οπαδούς μας να ακολουθήσουν τους κανόνες, να σεβαστούν την απόφαση της UEFA και να μην ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Ο σύλλογός μας ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους του για την κατανόηση και τη στήριξή τους», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Ντίναμο Ζάγκρεμπ.