Ο απίθανος made in Romania χορός του Λουτσέσκου και το φιλί στην κούπα (vid)

Ο απίθανος made in Romania χορός του Λουτσέσκου και το φιλί στην κούπα (vid)

Sportal newsroom 19:41 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:18 - 29.05.2024

Στην γιορτή για την κατάκτηση του τίτλου ο Ραζβάν Λουτσέσκου χόρεψε και φίλησε το τρόπαιο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πανηγύρισε αυτό το πρωτάθλημα περισσότερο από το αήττητο του 2019.

Με τη λήξη του αγώνα στο «Κλ. Βικελίδης» είχε ένα χαμόγελο μόνιμα ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του. Χόρεψε στην απονομή, χόρεψε και στη γιορτή του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Made in Romania» έγραψε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που είναι και ο τίτλος του τραγουδιού και δημοσίευσε το βίντεο με τον Λουτσέσκου να χορεύει σαν μικρό παιδί και τη Μαρία Γκοντσάρεβα να χτυπάει παλαμάκια.

Στη συνέχεια πήρε το τρόπαιο από τον Μιχαηλίδη, υπό το βλέμμα του Τόμας και το φίλησε.

Δείτε το βίντεο

Ο Λουτσέσκου θυμίζουμε ότι μετά το ματς χαρακτήρισε τον φετινό τίτλο ως τον πιο ωραίο και δύσκολο της καριέρας του. Αναλυτικά όσα είπε με τη λήξη του αγώνα κόντρα στον Άρη στη Nova:

«Θα τα πω με τον τρόπο μου. Είναι απίστευτο. Μαγικό για εμάς αυτή τη σεζόν. Όλο αυτό το ταξίδι στην Ευρώπη το να παλεύουμε για τον τίτλο και το πόσο δεν μας υπολόγιζαν. Ούτε μία πιθανότητα δεν μας έδιναν.

Το συγκλονιστικό βίντεο του ΠΑΟΚ και οι ατάκες στο Βικελίδης: «Θα μας δουν ενωμένους να φεύγουμε πρωταθλητές, είμαστε μία γαμ... καλή ομάδα» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:12 - 20.05.2024

Το συγκλονιστικό βίντεο του ΠΑΟΚ και οι ατάκες στο Βικελίδης: «Θα μας δουν ενωμένους να φεύγουμε πρωταθλητές, είμαστε μία γαμ... καλή ομάδα» (vid)

Ένα τρομερό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα ο ΠΑΟΚ με ατάκες του Λουτσέσκου και των αρχηγών πριν τα ματς. Τι ειπώθηκε πριν τον τελικό τίτλου στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άρη.

Η κόκκινη στα τελευταία λεπτά μας έδωσε πίεση και αποτελεί το χαρακτηριστικό της σεζόν, αντιδράσαμε πάλι και κερδίσαμε αυτό το απίθανο ματς, τον τίτλο και γράψαμε ιστορία για αυτό το κλαμπ.

Πρέπει να πω κάτι σημαντικό. Κερδίζουμε εδώ τον τίτλο χάρη στον Ιβάν Σαββίδη. Είναι αυτός που μας έφερε εδώ και έφτιαξε αυτή την ομάδα. Ευχαριστώ τον μεγαλομέτοχο από τα βάθη της καρδιάς μου. Είναι ένα μικρό βήμα αυτό για τον ΠΑΟΚ ώστε να γίνει ευρωπαϊκή ομάδα, μετά από δύο προκρίσεις στα προημιτελικά που έχουμε πετύχει.

🎙️ Talking Points: Πιο δίκαια… απλά δεν γίνεται! Το πήραν στο «Βικελίδης», το σήκωσαν στην Τούμπα οι «μάγκες» του Λουτσέσκου!
SPORTAL ORIGINALS

10:50 - 20.05.2024

🎙️ Talking Points: Πιο δίκαια… απλά δεν γίνεται! Το πήραν στο «Βικελίδης», το σήκωσαν στην Τούμπα οι «μάγκες» του Λουτσέσκου!

Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης σ’ ένα ακόμα Talking Points, σχολιάζουν το φινάλε της Stoiximan Super League, με το μεγάλο «διπλό» του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την κατάκτηση του τίτλου, την ισοπαλία στο ντέρμπι «αιωνίων» και την επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

Ευχαριστώ τους φιλάθλους για την στήριξη σε όλη την διάρκεια της σεζόν και ειδικά στους οπαδούς που ήρθαν πριν το ματς και μας έδωσαν την αυτοπεποίθηση και την πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Είναι και δικός σας αυτός ο τίτλος. Αυτός ο τίτλος είναι για τους απανταχού φίλους του ΠΑΟΚ. Ένα μεγάλο μπράβο και στην διοίκηση.

Ευχαριστώ και τα μέλη της διοίκηση που ήταν εδώ, τον Γιώργο Σαββίδη ειδικά που είναι πάντα εδώ για εμάς, τους συνεργάτες μου και όλους όσους εργάζονται στην ομάδα και μας βοήθησαν να φτάσουμε εδώ.

Αυτό είναι απίστευτο, γιατί ξεκινήσαμε από άλλη κατάσταση. Την προηγούμενη ήταν ένα γκρουπ παικτών που ήταν ετοιμοι για πρωταθλητισμό. Δεν ξεχνάμε και τον τίτλο που δεν μας δόθηκε με την ΑΕΚ.

Τώρα ήταν μια τελείως διαφορετική κατάσταση. Ποδοσφαιριστές που έπρεπε να παλέψουν με τα σκαμπανευάσματα, 4 πολύ καλές ομάδες και με την πορεία στην Ευρώπη, αυτό ήταν το 58ο παιχνίδι του ΠΑΟΚ φέτος.

Είναι ίσως ο πιο δύσκολος τίτλος της ζωής μου. Είναι ο πιο δύσκολος και ο πιο όμορφος τίτλος».

Όταν του έγινε η πρώτη ερώτηση, είπε γελώντας: «Ήμουν σίγουρος πως θα ξεκινήσετε τις μ@@@ίες. Θα απολαύσουμε τις στιγμές τώρα».