«Ο Μπότο αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ!»

Ζοσέ Μπότο

i

©intime

«Ο Μπότο αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ!»

Κώστας Τσιακλής • Τσια • 22:27 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:37 - 19.07.2023

Οι Ιταλοί ισχυρίζονται πως ο Ζοσέ Μπότο θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ.

Αποκάλυψη φωτιά από την Ιταλία για τον ΠΑΟΚ! Οι Ιταλοί αναφέρουν πως ο Ζοσέ Μπότο περνάει την πόρτα της εξόδου από την Τούμπα και μάλιστα έχει συμφωνήσει με τους Θεσσαλονικείς για τη λύση της συνεργασίας τους.

«Ο αθλητικός διευθυντής Ζοσέ Μπότο αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος απελευθερώνεται από το συμβόλαιο με τον ελληνικό σύλλογο και τώρα αναζητά νέα ομάδα. Στο παρελθόν τον προσέγγισαν Ρόμα και Σπέτσια», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα της sportitalia και συνεχίζει:

«Ο Ζοσέ Μπότο φεύγει από τον ΠΑΟΚ και πιθανώς από την Ελλάδα μετά από μία σεζόν. Ο αθλητικός διευθυντής έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης αυτές τις ώρες, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, για τη λύση του συμβολαίου που τον δέσμευε με τον σύλλογο και είναι πλέον ελεύθερος να αναζητήσει νέα ομάδα».

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι από τον ΠΑΟΚ διαψεύδουν τους ισχυρισμούς των Ιταλών για αποχώρηση του Ζοσέ Μπότο από την ομάδα.

Η Μπεϊτάρ ανακοίνωσε δύο μεταγραφές πριν τις μάχες με τον ΠΑΟΚ

Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ενισχύθηκε στην άμυνα.

Η ομάδα του Ισραήλ, η οποία είναι αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League απέκτησε δύο κεντρικούς αμυντικός. Τον 30χρονο Έντι Γκότλιμπ και τον 20χρονο Ομάρ Κούρσια.

Στην ανακοίνωση για τον Γκότλιμπ αναφέρεται: «Την ερχόμενη σεζόν θα είναι μέλος της ομάδας και θα είναι διαθέσιμος για τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης

Τον ήθελαν αρκετές ομάδες στην Πρέμιερ Λιγκ του Ισραήλ και μετά από διαπραγματεύσεις, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την υπογραφή του στόπερ Έντι Γκότλιμπ για μία σεζόν με οψιόν για άλλη μία. Ο Γκότλιμπ, 30 ετών, 1,87 ύψος, είναι ένας από τους πιο έμπειρους αμυντικούς του πρωταθλήματος και παίζει από το 2011. Αγωνίστηκε στη Χάποελ Άκρε, στη Χάποελ Τελ Αβίβ και στην Όρενμπουργκ. Υπέγραψε μέσω του ατζέντη του, Άνταμ Κίντεν.

Ο Γκότλιμπ δήλωσε μετά την υπογραφή: «Ήρθε η ώρα να φτάσω σε μια νέα ομάδα στην καριέρα μου και είμαι πολύ χαρούμενος που η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ είναι ο προορισμός μου. Έρχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο, ο οποίος επέστρεψε στους τίτλους πέρυσι και τώρα αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις στο πρωτάθλημα, στο κύπελλο και στην Ευρώπη. Συμμετέχω στις προπονήσεις με την ελπίδα να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ελπίζω να έχουμε μια υπέροχη σεζόν μαζί».

Ο 30χρονος αμυντικός έγινε προσωρινά το έκτο απόκτημα της Μπεϊτάρ μετά τους Τίμοθι Μότσι, Γκίντι Κανιούκ, Γιουβάλ Ασκενάζι, Ντορ Μίχα, Μπεν Μπιτόν.

Ακολούθησε ο 20χρονος Ομάρ Κούρσια, που επίσης είναι στόπερ: «Η Μπεϊτάρ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή του Ομάρ Κούρσια για δύο χρόνια. Είναι 20 ετών, θεωρείται ένας πολλά υποσχόμενος παίκτης, ο οποίος μεγάλωσε στην Ακαδημία της Χάποελ Τελ Αβίβ. Στο παρελθόν έπαιξε στη Χάποελ Πετάχ Τίκβα, στην Κύπρο με το Παραλίμνι και δοκιμάστηκε από την ομάδα στην προετοιμασία στη Βουλγαρία.

Ο Ομάρ έπαιξε στα φιλικά και ξεχώρισε θετικά. Έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας και υπέγραψε. Μπορεί να παίξει στόπερ και δεξί μπακ. Ο Κούρσια μετά την υπογραφή τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος ενός τεράστιου συλλόγου όπως η Μπεϊτάρ. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη και σημαντική σεζόν, με παιχνίδια στην Ευρώπη, στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο».