Ωρα πρόκρισης σε μια αναμέτρηση δίχως... αύριο για τον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Μπεϊτάρ

i

©Intime

Ωρα πρόκρισης σε μια αναμέτρηση δίχως... αύριο για τον ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 09:55 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:11 - 03.08.2023

Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί κόντρα στην Μπεϊτάρ την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League.

Μετά τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) στο πρώτο ματς της Τούμπας, ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται απόψε (03/08, 20:30, Νοvasports 2) να πάρει την πρόκριση στο Ισραήλ και μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο, με σκοπό να μην επαναλάβει την περσινή ευρωπαϊκή αποτυχία.

Όσο για την αποστολή, ο Λύρατζης έμεινε στη Θεσσαλονίκη αλλά επέστρεψαν οι Βιεϊρίνια και Ντάγκλας Αουγκούστο που υπολογίζονται από τον Λουτσέσκου. 

Αναλυτικά: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντάγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α.Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου από την πλευρά του άνοιξε τα χαρτιά του για την κρίσιμη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ, μιλώντας για τις απαιτήσεις που έχει ο κόσμος του Δικεφάλου, αλλά και τα σημεία που θα κρίνουν την πρόκριση.

«Εδώ υπάρχουν δύο κομμάτια που αφορούν την Μπεϊτάρ και τον ΠΑΟΚ. Η Μπεϊτάρ έχει ξεκάθαρη ταυτότητα όσον αφορά τον τρόπο του παιχνιδιού της. Εμείς είμαστε μια ομάδα που έχει παίξει σε δύσκολες έδρες, έχει το στυλ της και τον τρόπο να αντιμετωπίσει παιχνίδια όπως αυτό με την Μπεϊτάρ. Τα παιχνίδια αυτά κρίνονται από αντιδράσεις από στιγμές και σε τελική ανάλυση από την αυτοπεποίθηση που θα έχει η κάθε ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος τεχνικός.

Από την άλλη, ο προπονητής της Μπεϊτάρ, Γιόσι Αμπούκασις τόνισε ότι η ομάδα του δεν πρέπει να παίξει με απερισκεψία κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Η ομάδα μας δεν είναι πλήρης. Ο Έντι Γκοντλίμπ ήρθε αργά και πριν το πρώτο ματς είχε κάνει μαζί μας μόλις τρεις προπονήσεις. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αλλάξαμε τη σύνθεσή μας. Θα πρέπει να σκοράρουμε για να προκριθούμε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εξαιρετική ομάδα και το είδατε στο πρώτο ματς. Χάρη σε ένα εξαιρετικό αμυντικό παιχνίδι από όλους τους παίκτες μας, καταφέραμε να απορροφήσουμε την επιθετικότητα του ΠΑΟΚ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα οποιαδήποτε ισοπαλία στην αναμέτρηση το οδηγεί στην παράταση και αν αυτή μείνει και στο έξτρα 30λεπτο στα πέναλτι.