Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Ντάλμπερτ για την ενίσχυση στα άκρα της άμυνας

Ντάλμπερτ

i

©Photo by Mattia Pistoia/Inter via Getty Images/Ideal Images

Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Ντάλμπερτ για την ενίσχυση στα άκρα της άμυνας

Sportal newsroom 12:58 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:58 - 17.06.2023

Στη λίστα του ΠΑΟΚ είναι ο Ντάλμπερτ, όπου κι εξετάζεται από τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» για την ενίσχυση στην αριστερή πλευρά της άμυνας.

O Βραζιλιάνος Ντάλμπερτ, αποτελεί έναν από τους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ, για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, μετά την επιθυμία του Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει έναν παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ράφα Σοάρες. Ο 29χρονος μπακ ανήκει στο δυναμικό της Ίντερ από το καλοκαίρι του 2017, ωστόσο το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα.

Το βιογραφικό του είναι πλούσιο μιας και στο παρελθόν έχει περάσει από αρκετές ομάδες. Ξεκίνησε στη χώρα του και την Μπάρα Μάνσα. Ακολούθησε η Φλουμινένσε, η Φλαμένγκο, ομάδες στις οποίες δεν έπαιξε, ενώ το βήμα στην Ευρώπη το έκανε για λογαριασμό της πορτογαλικής Ακαντέμικο Βισέου. Επειτα από εκεί μετακόμισε στην Γκιμαράες και η ανοδική πορεία με πέρασμα από Νις, έκανε την Ίντερ να βγάλει 20 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της για να τον αποκτήσει.

Ωστόσο στους «νερατζούρι» δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο βασικό σχήμα. Γι' αυτό και ακολούθησε μονοετής δανεισμός στη Φιορεντίνα και στη συνέχεια στις Ρεν και Κάλιαρι. Τη φετινή σεζόν ο Ντάλμπερτ έχασε μεγάλο μέρος λόγω σοβαρού τραυματισμού και συγκεκριμένα ρήξης χιαστού, με αποτέλεσμα η τελευταία του συμμετοχή να καταγράφεται τον Μάη του 2022, με την Κάλιαρι.

Εως τώρα ο 29χρονος Βραζιλιάνος μπακ έχει αγωνιστεί σε 221 παιχνίδια, έχοντας απολογισμό τρία γκολ και 20 ασίστ. Τα πιο πολλά ματς τα έχει δώσει με την Ακαντέμικο Βισέου, την φανέλα της οποίας φόρεσε 45 φορές. Στη Νις έπαιξε 40 παιχνίδια, στη Φιορεντίνα 34, στην Κάλιαρι 31, στην Γκιμαράες 27, στην Ίντερ 26 και στη Ρεν 18.